Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera nın kötü performansına birşey demiyorum ama diğer oyuncunun topa yetişeceğini düşünüp ona göre hamle yapıyor. Top ilk kendisine geldiğinde de afallıyor. Burada Aytaç a laf etmemek saçmalıktan başka birşey değil. Baskısı 5 pas seçeneği varken attığı saçma pas herkesi dumur etti.
Top rakibin kontrolünde ve hamle yapabileceği bir mesafede değil ki zaten rakip oyuncunun böyle bir beklentisi olmadığı görülüyor. Aytaç'ın hatalı ve kötü bir tercih yaptığını zaten kabul ediyorum ama pozisyonu bu hale getiren Aytaç değil Muslera'dır.

Futbol, arkadaşım bana kötü pas attı ne istersem onu yaparım, kaptırsam bile suç onun kafasında bir oyun değil daha çok arkadaşının hatasını kapatmak üzere oynanan bir oyun.

Yapılan hatalar kişiler üzerinden yorumlandığı sürece başarı elde edemeyiz. Aytaç yerine Atalay o pası vermiş olsaydı futbol kariyerini başlamadan bitirmiştik.

Sonuç olarak takımdaki problem topla oynama isteğinden kaynaklanıyor. Topun bizde kalması öncelik olduğu için sürekli garanti ve geri paslar yapıyoruz. Takımda sorumluluk alan oyuncu da olmayınca başarısızlık geliyor.

Muslera sucluda bu bizim kronik sorunumuz topu alip bosta adam bulamayan buda terimin duragan oyunundan kaynakli 30 metre 40 metre kaleciye donuyor ordan o topu kaleciye niye atarsin ? hic birsey yapamadin don ileri vur ama takimin beyni hep geriye hep geriye bunu duzeltmek lazim 40 metreden geri pasi veren adami bir daha kadroya almam ibreti alem icin oyuncularin hep ileri oynama aliskanligi icin donk marcao lyundama gecen sene saracchi sener omar baski olsun olmasin geriye pas verdiler mariano ordan o topu alip cikiyordu en azindan cikmaya calisiyordu

Tamam muslera sonuna kadar suclu ama 40 metreden kaleciye birebir kaldiysan pas verilir kaptirirsan arkanda kimse yok aksini asla kabul etmiyorum
Geri pas verilmemeli, dikine hareketli oynamamaktan kaynaklı bu zaten ama Muslera da genç değil, düşünmeden uzaklaştırmalı orada.

Biri arkası dönük veriyor diğerinin önü dönük bu da x5 yapar.

Topa gelişinr vursa bitecek mevzu zira Muslera'nın bunu yapmaya hakkı var, Aytaç yapsa auv denirdi.

Foruma kalsa Muslera napsa ses edilmiyor bundan sonra her yaptığına 10 misli laf edeceğim.
Valla ben geçen sene maçlara başladığından beri diyorum daha da iflah olmaz yerini dolduramaz da değiliz aslında. Şu son 2 yılki halinden daha kötü bir kalecilik yapan adamlar var ki direkt olarak onların lisansını yırtmamız gerekiyor.

Geçen sene yediği goller de hep aynı; zıplamıyor adam yerden köşeye bırakılan her topu yeriz.
Hem yaşlandı,
hem ciddi sakatlık süreci yaşadı travması var ve hem de yaklaşık 7 ay oynamadı.
25 yaşında olsa eyvallah dersin ama 35 yaşına gelecek adamın bu lüksü maalesef yok.
Terim inat etmeyip bir tane iyi kaleci almamız gerekiyor. Geçmişi bırakıp önümüze bakmalıyız

Ulan bi tatil yaptim.butun uyku düzenim bozuldu.ben duzenim bozulunca takintili oluyorum.uykuyu kafaya taktim simdi de.ya dogru duzgun uyuyamazsam diye😁 akisina birakmak lazim,ama icim sıkıldı bu tatilde.yanginlar,haberler hersey etkiledi ☹

Geri pas verilmemeli, dikine hareketli oynamamaktan kaynaklı bu zaten ama Muslera da genç değil, düşünmeden uzaklaştırmalı orada.
Ayni fikirdeyiz aytacin uzerinede gitmek yanlis muhammet ve kerem golleri atsa aytac macin adamiydi iyide oynadi muslerayada bir sey dememek lazim toparlayacaktir oda bizim kadar uzulmustur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt