Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemik gibi adamdı. Hiç sakatlık yaşamamıştı, bizde geçirdiği sakatlık (galiba yaşadığı hastalıktı) sonucu dediğin gibi futbol hayatı bitmişti adamın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalcasinda kemik buyumesine bagli iltihaplanma vardi diye hatirliyorum yoksa cok kosan iyi bir oyuncuydu bircok kisi yatmaya geldi felan diye dusundu iyilesirmi diye cok beklemistik oyuncunun kariyeri bitti

Her transfer dönemi 10 tane adam alınır mı arkadaş fmde bile ben bu kadar transfer yapmıyorum. Al sene sonu gönder, 1 sene kirala sonra arkasından ağıt yak bu ne böyle
buna Panik transferi denir, Hoca nın hiç bir planı yok. Bari bol malzeme olsun da buzdolapta, belki ite kaka Menemen çıkarır sofraya

Yabancı sınırı olmasa Jozwiak alınsın Sekidika yerine kadroda dursun derim ama bize şu aşamada daha üst düzey bir oyuncu lazım bence.

Rumen oyuncu dan fena kazıklandık bunu zamanla da anlicaksınız. En fazla 3-4 m eder, ki bu bile iyimser bir yaklanış.

Bu arada 13 milyon para harcadın, ve sattığın adam yok. Gelir yine iki sene sonra Limit…
Ne negatif adammışsın arkadaş.Fatih terim transferden ne kazandırdı hesabi yaparken şampiyonlar ligi ve türkiye lig şampiyonluk gelirlerini de hesaba kat gerçi sen her türlü bir olumsuzluk bulursun kesin

Her transfer dönemi 10 tane adam alınır mı arkadaş fmde bile ben bu kadar transfer yapmıyorum. Al sene sonu gönder, 1 sene kirala sonra arkasından ağıt yak bu ne böyle
Yedlin dışında aldığın 4 adam da kiralıktı.

Ondan önceki dönem Etebo kiralık diğerleri bedavaydı.

Ondan önce 2 transfer de kiralıktı.

Ondan önce 10 transferin 5i kiralık 4ü beleşti.

En son bonservisi Luyindama'nın 5 milyonu için ödemiştik ta ki Barış Alper'e kadar.

20 adamın 10u kiralık zaten; bonservisle adam alamıyorsun, kiralık olmasa ne Halil ne Gedson ne de Kuru gitmezdi şu an.

Terim'in eksilerinin farkındayım ama bu yaklaşımınız samimi ve gerçekçi değil, gören de Fener gibi her sene 20 m euro bonservisle deli gibi adam alıyoruz sanar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt