Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajların tümünü okumadığım için görmedim. Görseydim orada da aynı düşünceyi belirtirdim.

Rahatsız oluyorum ve giriyorum. Sonuç olarak yaşadığımız ülkede de memnun olmadığımız şeyler var fakat yaşıyoruz değil mi?

He ayrıca, ben küfür ettiğimde kim rahatsız olacaksa oda foruma girmesin o zaman?
Benim ettiğim laf bir sürecin ürünü, anlık bir tepki değil. Durup durduk yerde birine küfür etmiyorum, oyunculara hocaya sövmüyorum.

10 mesaj yukarıda FT'ye bunak dedi adam, kimsenin sesi çıkmadı.

Sonra Jozwiak sağda oynuyor diyenlere dangalak dedi kimsenin sesi çıkmadı.

Ben aptal deyince de bu kadar duyarlı olmayın onlara laf edilmiyorsa.

Transfer yap, ama son 3 sene bu teknik ekip transfer yaptı ve rezil oldu. Durum ortada, PSV den tekme tokat dayak yidin, sanki PSG mis gibi, birde utanmadan İskoç takımını yenemiyorsan, üstelik yine bir igrenc ve rezil futbol ile, ben o bütçeleri verdirmem. Çünkü çöpe gıdecek, bunun icin de mühendis olman gerekmiyor.
Yeni yapılanma dersin, çok ucuz gençlere ve kendi alt takımına güvenerek yola cıkarsın.
Ucuz ve yetenekli genç diye bir şey yok artık renktaş. Bu arada PSV bangır bangır gidiyor. Yapılan transferlerin hangisine kötü dersin şu ana kadar?

Burkay renktaş Giresunspor şu oyuncuları aldı bunlarla ilgili bilgin var mı? Kısa yorum kafidir.

F. Diabate(Trabzon, Gözgözdeydi geçen yıl)
Esat Mala
Alexis Perez(Lanus)
Joey Pelupessy
Ve
Çekdar Orhan :))
Diabate ve Çekdar Orhanı geçiyorum diğerlerini kabaca bir anlatayim

Esat Mala arnavut bir oyuncu merkez orta saha oyuncusu yaşı genç sayılır ayaklarının kreatif olduğuna inanılıyor sadece evet hareketli bir oyuncu ama 8 numara için düz oyuncu bence baya kötü değil ama kreatif bir oyuncu da değil

Alexis Peres kısa boylu solak bir stoper bu adam iyi işte renktaş zıplama kabiliyeti olan bu sorununu bunla çözen sert bir sol stoper ayakları da düzgün denebilir boyu kısa olduğu için çevik çabuk bir oyuncu sol bekte oynar mecbur kalırsan

Joey Pelupessy bildiğin regista şutör de bir oyuncu geriden oyun kuran defansif orta sahalardan zaten Hollanda patentli yanlış hatırlamıyorsam Endonezya kokenliydi 28 yaşında fena bir oyuncu değil

Diabate ve Çekdar Orhani biliyosundur zaten diye geçtim direk

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acımadan yine saplayıp geçiyor.
Adam elinde bununla geziyor kaç gündür, istediğini aldı.
s-aec0d2cea412cc111179fb6633465e1986b940fd.webp

Galatasaray, Kamil Jóźwiak için Derby County’e ilk resmi teklifini yaptı.
Galatasaray’ın teklifi, İngiliz ekibinin beklentisine uzak değil.

Bilemedim simdi ..
Jozwiak sol kanat 10 tane sol kanatimiz var kerem barış Babel Arda bize sağ kanat lazım sağda feghouli Emre kılıç ve ogulcandan başka oyuncumuz yok sekidika ve Yunus akgunu saymıyorum bize asıl sağ kanat lazım eski keita Pino bruma tarzı süratli bir oyuncu

Sag ve sol oynuyor ama Ingiltere 2 Ligde fazla birsey gösterememis.
Maclarina bakmadim ama 41 macta sadece 1 Gol 3 Assist.

Genelde left winger oynuyor / sol kanat
Kerem, Babel , BAY ve Arda var ,
sag kanat denemeye calismasi pek faydali olurmu bilemedim iste .
Aradığımız profil değil yav iki kanatta oynamasınıda geçsin sanmam alcağımızı

Peki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??
Daha gecen macta aglasmaya basladilar.Koy takimiyla berabere kalinir mi cart mi curt mi sabredemezler hayatta .Takimin basinda Fatih Terim oldugu surece hic sabretmezler hemde sirf hoca gitsin diye cocuklari yerdne yere vururlar.

Ucuz ve yetenekli genç diye bir şey yok artık renktaş. Bu arada PSV bangır bangır gidiyor. Yapılan transferlerin hangisine kötü dersin şu ana kadar?
Rumen oyuncu dan fena kazıklandık bunu zamanla da anlicaksınız. En fazla 3-4 m eder, ki bu bile iyimser bir yaklanış.

Bu arada 13 milyon para harcadın, ve sattığın adam yok. Gelir yine iki sene sonra Limit…

Izquerdo,Jozwiak veya Muric bu tarzda bir kanat değil bize çok net katkı verecek Ounas,Lopes tarzında isimler lazım. Aslında Izquerdo baya iyi oyuncuydu ama son dönemde çok az oynamış muhtemelen sakatlık problemleri oldu. Sonuç olarak güzel bir kadro yapısı oluşturduk ama sağ öne tüm bu hamleleri süsleyecek direkt katkı verecek isim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt