Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes dangalak olabilir. Mesela sen de dangalak olabilirsin. Önemli olan gerçekten kimin dangalak olduğu. Belki benim, belki sensin, belki twitterdakiler.
TM'den nerde oynadığına bakıp bunu zeka belirtisi sanıp başkalarını dangalak sanan kişi dangalak olmaya en büyük aday gibi gözüküyor.

Şu adamı hiç gözlemledin mi?
Sporting çıkışlı birkac takımda kiralık oynamıştı Braga tuttu baya yaşı çok yok aradığımız özellikler var kanat olarak özellikle plaseleri ve sağ kanattan savunma arkasına attığı hem yerden hem de havadan pasları çok iyi 10-12 milyon bandında ister Braga 27 yaşında 8 e falan alınabilirse baya iyi transfer olur güzel öneri renktaş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman sen niye alamadın? Oyuncu ve menejeri salak mı ki Manchester filan takip ediyorsa, illa en az Milan, Arsenal gibi takımlar kapıyı çalacak diye.
Renktas huege için ilgimiz oldumu bilmiyorum. Fakat halland için bizzat Fatih hoca bonservis için para bulamadık diye açıklama yaptı. Oyuncu ile anlaşılmış. Para bulunamamış. Yani o şartlar olsaydı halland bizdeydi. Eski yönetimin beceriksizliği.

Derby County maçlarını izliyormuş gibi davranan sanki daha dangalak bence.
Belki izliyor adamlar sana mı soracaklar ne izleyeceklerini?

@Hayri Cund yıllarca izledi alt ligi mesela forumdan ilk aklıma gelen.

Senin gibi TM denilen dangalak siteye girip her şeyi çözdüğünü sanmıyorlardır en azından.

En basiti Euro 21'de sağda oynadı adam, daha sen bunu bile bilmiyorsun ama Jozwiak babanın oğlu gibi yazmışsın.

CAU1wMpWYAAhyRb

Belki izliyor adamlar sana mı soracaklar ne izleyeceklerini?

@Hayri Cund yıllarca izledi alt ligi mesela forumdan ilk aklıma gelen.

Senin gibi TM denilen dangalak siteye girip her şeyi çözdüğünü sanmıyorlardır en azından.

En basiti Euro 21'de sağda oynadı adam, daha sen bunu bile bilmiyorsun ama Jozwiak babanın oğlu gibi yazmışsın.
Tek site TM zaten. Sizin futbol bilginiz ne olduğu belli oldu. TM'den başka site görseniz korkup kaçarsınız. Neyse uzatamayacağım. Hayırlı forumlar sana.

Tek site TM zaten. Sizin futbol bilginiz ne olduğu belli oldu. TM'den başka site görseniz korkup kaçarsınız. Neyse uzatamayacağım. Hayırlı forumlar sana.
Sen ne aptal adamsın ya.

TM'den bakıp nerede oynadığını yazan sensin, adamlar izledi belki diyorum yok diyorsun. Sonra da futbol bilginiz TM diyorsun bana :asd:

Yürü git TM'de takıl senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle mi uğraşacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt