Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır

Sen ne aptal adamsın ya.

TM'den bakıp nerede oynadığını yazan sensin, adamlar izledi belki diyorum yok diyorsun. Sonra da futbol bilginiz TM diyorsun bana :asd:

Yürü git TM'de takıl senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle mi uğraşacağız.
Bence hakarete gerek yok :/

Sporting çıkışlı birkac takımda kiralık oynamıştı Braga tuttu baya yaşı çok yok aradığımız özellikler var kanat olarak özellikle plaseleri ve sağ kanattan savunma arkasına attığı hem yerden hem de havadan pasları çok iyi 10-12 milyon bandında ister Braga 27 yaşında 8 e falan alınabilirse baya iyi transfer olur güzel öneri renktaş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burkay renktaş Giresunspor şu oyuncuları aldı bunlarla ilgili bilgin var mı? Kısa yorum kafidir.

F. Diabate(Trabzon, Gözgözdeydi geçen yıl)
Esat Mala
Alexis Perez(Lanus)
Joey Pelupessy
Ve
Çekdar Orhan :))

Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır
Yapılan transferler sadece tr ligi vizyonuyla yapılmadığı için olabilir mi renktaş?

Bence hakarete gerek yok :/
Bu adam günlerdir forumu trollüyor, ya birinin fake üyeliği ya da başka takımlı.

Buna günlerdir devam edip bizim anlamadığımızı sanması aptallık, bu hakaret değil.

Dün de uyardım hala aynı terane.

Sen ne aptal adamsın ya.

TM'den bakıp nerede oynadığını yazan sensin, adamlar izledi belki diyorum yok diyorsun. Sonra da futbol bilginiz TM diyorsun bana :asd:

Yürü git TM'de takıl senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle mi uğraşacağız.
Açıkçası konudan bağımsız hakaretten rahatsızım.

Forumda belli bir rütbeye bağlı olabilirsiniz ama bu sizin her konuda serbest olduğunuz anlamına gelmiyor. Siz dilediğiniz gibi hakaret, küfür edecekseniz bende etmek istiyorum?

Galatasaray, Kamil Jóźwiak için Derby County’e ilk resmi teklifini yaptı.
Galatasaray’ın teklifi, İngiliz ekibinin beklentisine uzak değil.

Bilemedim simdi ..

Açıkçası konudan bağımsız hakaretten rahatsızım.

Forumda belli bir rütbeye bağlı olabilirsiniz ama bu sizin her konuda serbest olduğunuz anlamına gelmiyor. Siz dilediğiniz gibi hakaret, küfür edecekseniz bende etmek istiyorum?
Kendini akıllı sanıp forumu trollemeye çalışanlara benim tavrım bu ve bu olmaya devam edecek.

Rahatsız oluyorsan girmeyebilirsin, keşke bu duyarlılığını adam Jozwiak hakkında yazanlara hakaret ederken de gösterseydin.

Hangi lig icin yapıldığını da bilmek isteriz? Evinde tanımadığımız İskoç takımını yenemiyorsan, 10 milyonluk transfer bütçesi sana çok fazla
Yahu bugün yenemedik, en çok tepki verenlerden birisiyim ben ama sırf iskoç köylüsünü yenmedik diye iyi transfer yapmayalım mı?

Hangi lig icin yapıldığını da bilmek isteriz? Evinde tanımadığımız İskoç takımını yenemiyorsan, 10 milyonluk transfer bütçesi sana çok fazla

Acaba Fatih Terim simdiye kadar ne kadar bonserviz ödedi veya ne nadar kar yapabildi.

Transfer konusunda zayif malesef.
Sneijderi ve Drogba‘yi istememisti galiba.

At beygircisi wellingtonla bakalim cl’de ne yapacak ama evet lig için Alparslan filan yeter bizim için.

Kendini akıllı sanıp forumu trollemeye çalışanlara benim tavrım bu ve bu olmaya devam edecek.

Rahatsız oluyorsan girmeyebilirsin, keşke bu duyarlılığını adam Jozwiak hakkında yazanlara hakaret ederken de gösterseydin.
Mesajların tümünü okumadığım için görmedim. Görseydim orada da aynı düşünceyi belirtirdim.

Rahatsız oluyorum ve giriyorum. Sonuç olarak yaşadığımız ülkede de memnun olmadığımız şeyler var fakat yaşıyoruz değil mi?

He ayrıca, ben küfür ettiğimde kim rahatsız olacaksa oda foruma girmesin o zaman?

Sağ taraf için muric ilk öncelik değil bence eğer paramız varsa rony lopes veya benzeri kendini kanıtlamış birini ister bence hoca çünkü her iki kanadida caylaklardan olusturmaz diye düşünüyorum

Yahu bugün yenemedik, en çok tepki verenlerden birisiyim ben ama sırf iskoç köylüsünü yenmedik diye iyi transfer yapmayalım mı?
Transfer yap, ama son 3 sene bu teknik ekip transfer yaptı ve rezil oldu. Durum ortada, PSV den tekme tokat dayak yidin, sanki PSG mis gibi, birde utanmadan İskoç takımını yenemiyorsan, üstelik yine bir igrenc ve rezil futbol ile, ben o bütçeleri verdirmem. Çünkü çöpe gıdecek, bunun icin de mühendis olman gerekmiyor.
Yeni yapılanma dersin, çok ucuz gençlere ve kendi alt takımına güvenerek yola cıkarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt