Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hakarete gerek yok :/Sen ne aptal adamsın ya.
TM'den bakıp nerede oynadığını yazan sensin, adamlar izledi belki diyorum yok diyorsun. Sonra da futbol bilginiz TM diyorsun bana
Yürü git TM'de takıl senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle mi uğraşacağız.
Burkay renktaş Giresunspor şu oyuncuları aldı bunlarla ilgili bilgin var mı? Kısa yorum kafidir.Sporting çıkışlı birkac takımda kiralık oynamıştı Braga tuttu baya yaşı çok yok aradığımız özellikler var kanat olarak özellikle plaseleri ve sağ kanattan savunma arkasına attığı hem yerden hem de havadan pasları çok iyi 10-12 milyon bandında ister Braga 27 yaşında 8 e falan alınabilirse baya iyi transfer olur güzel öneri renktaş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
herkes değil yahu 1 kişiYine bir oyuncu gelip maca cikmadan cöp ilan edilmiş, bu jozwiaki gecen senelerde herkes istemiyormuydu benmi yanlis hatirliyorum?
Yapılan transferler sadece tr ligi vizyonuyla yapılmadığı için olabilir mi renktaş?Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır
Bu adam günlerdir forumu trollüyor, ya birinin fake üyeliği ya da başka takımlı.Bence hakarete gerek yok :/
Açıkçası konudan bağımsız hakaretten rahatsızım.Sen ne aptal adamsın ya.
TM'den bakıp nerede oynadığını yazan sensin, adamlar izledi belki diyorum yok diyorsun. Sonra da futbol bilginiz TM diyorsun bana
Yürü git TM'de takıl senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle mi uğraşacağız.
Hangi lig icin yapıldığını da bilmek isteriz? Evinde tanımadığımız İskoç takımını yenemiyorsan, 10 milyonluk transfer bütçesi sana çok fazlaYapılan transferler sadece tr ligi vizyonuyla yapılmadığı için olabilir mi renktaş?
Yormayın efendim kendinizi çakın geçin o7.Bu adam günlerdir forumu trollüyor, ya birinin fake üyeliği ya da başka takımlı.
Buna günlerdir devam edip bizim anlamadığımızı sanması aptallık, bu hakaret değil.
Dün de uyardım hala aynı terane.
Ilk ikisi ic piyasa, ismi cikip uzamasi normal. Pva da bostaydi imza parasi vs onuda anlarim. Ozaman bende cicaldau ve boey derim.. ismi ciktigi gun kap geldi. Buda böyle olmasi lazim...Barış? Berkan? PVA?
Kendini akıllı sanıp forumu trollemeye çalışanlara benim tavrım bu ve bu olmaya devam edecek.Açıkçası konudan bağımsız hakaretten rahatsızım.
Forumda belli bir rütbeye bağlı olabilirsiniz ama bu sizin her konuda serbest olduğunuz anlamına gelmiyor. Siz dilediğiniz gibi hakaret, küfür edecekseniz bende etmek istiyorum?
Yahu bugün yenemedik, en çok tepki verenlerden birisiyim ben ama sırf iskoç köylüsünü yenmedik diye iyi transfer yapmayalım mı?Hangi lig icin yapıldığını da bilmek isteriz? Evinde tanımadığımız İskoç takımını yenemiyorsan, 10 milyonluk transfer bütçesi sana çok fazla
Hangi lig icin yapıldığını da bilmek isteriz? Evinde tanımadığımız İskoç takımını yenemiyorsan, 10 milyonluk transfer bütçesi sana çok fazla
YemdirGalatasaray, Kamil Jóźwiak için Derby County’e ilk resmi teklifini yaptı.
Galatasaray’ın teklifi, İngiliz ekibinin beklentisine uzak değil.
Bilemedim simdi ..
At beygircisi wellingtonla bakalim cl’de ne yapacak ama evet lig için Alparslan filan yeter bizim için.Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır
Mesajların tümünü okumadığım için görmedim. Görseydim orada da aynı düşünceyi belirtirdim.Kendini akıllı sanıp forumu trollemeye çalışanlara benim tavrım bu ve bu olmaya devam edecek.
Rahatsız oluyorsan girmeyebilirsin, keşke bu duyarlılığını adam Jozwiak hakkında yazanlara hakaret ederken de gösterseydin.
Transfer yap, ama son 3 sene bu teknik ekip transfer yaptı ve rezil oldu. Durum ortada, PSV den tekme tokat dayak yidin, sanki PSG mis gibi, birde utanmadan İskoç takımını yenemiyorsan, üstelik yine bir igrenc ve rezil futbol ile, ben o bütçeleri verdirmem. Çünkü çöpe gıdecek, bunun icin de mühendis olman gerekmiyor.Yahu bugün yenemedik, en çok tepki verenlerden birisiyim ben ama sırf iskoç köylüsünü yenmedik diye iyi transfer yapmayalım mı?