Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ne yapmaya çalışıyoruz halen anlamıyorum. Nellsson scout transferi potansiyeli yüksek muhtemelende kar edecez evet ama şöyle bi durum var

-------Muslera-----
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
---------Berkan----
-----Gedson----Cicaldau-----
Kerem---------Halil-------
--------Mohammed-------

Muhtemelen bu tarz bişey düşünüyor hoca. Halil kanat başlatıp biraz daha serbest role yakın ileri 3lü Mohammed-Kerem-Halil oyun içinde hareketli yer değiştiren stil. Ama bu takım gol atamaz abi.

Luyindama'ya toplamda 8m euro verip satamadık (muhtemelen de 4m eurodan fazlasına satamayacağız) ve yine gidip bir stopere 7m verdik. İnanılır gibi değil. Tr'de ne kötü stoperlerle şampiyon olunuyor. Hiç akıllanmadık mı? Parayı ortasahadan ilerisine akıtmak gerek. İnşallah sağ kanat ve 8 numara için paramız vardır
Eğerki sürecin sonuna kadar almazlarsa eleştiririz bu şekilde, ama bekleyip görcez. Alırlar diye düşünüyorum çünkü hiç ihtimal vermiyordum ama maddi anlamda güçlü çıktı bu yönetim ayrıca güzel hamleler yapıyorlar.

Biz ne yapmaya çalışıyoruz halen anlamıyorum. Nellsson scout transferi potansiyeli yüksek muhtemelende kar edecez evet ama şöyle bi durum var

-------Muslera-----
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
---------Berkan----
-----Gedson----Cicaldau-----
Kerem---------Halil-------
--------Mohammed-------

Muhtemelen bu tarz bişey düşünüyor hoca. Halil kanat başlatıp biraz daha serbest role yakın ileri 3lü Mohammed-Kerem-Halil oyun içinde hareketli yer değiştiren stil. Ama bu takım gol atamaz abi.
Bu takım rahat gol atar

Öyle yada böyle bu sene Fatih hocaya sabretmek zorundayız. Evlatçılık yönünü bende beğenmiyorum ama geçtiğimiz yıllarda Ffp yüzünden kadrolar hep geçici isimlerle kuruldu çok oyuncu girip çıkmasının sebebi bu zaten. Başkanla şuan uyum içerisinde kendi takımını kurmaya çalışıyor bu sene başarısız olursa ( Bana göre şampiyon olmayıp goze hoş gelen futbol oynayan istikbal vadeden gençlerden kurulu takım da başarılıdır) kendisininde devam etmek isteyeceğini düşünmüyorum. Zaten bu sene tribünler dolu olacak ister istemez oda baskıyı hissedecektir. Herkese iyi forumlar dilerim.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedlin dışında aldığın 4 adam da kiralıktı.

Ondan önceki dönem Etebo kiralık diğerleri bedavaydı.

Ondan önce 2 transfer de kiralıktı.

Ondan önce 10 transferin 5i kiralık 4ü beleşti.

En son bonservisi Luyindama'nın 5 milyonu için ödemiştik ta ki Barış Alper'e kadar.

20 adamın 10u kiralık zaten; bonservisle adam alamıyorsun, kiralık olmasa ne Halil ne Gedson ne de Kuru gitmezdi şu an.

Terim'in eksilerinin farkındayım ama bu yaklaşımınız samimi ve gerçekçi değil, gören de Fener gibi her sene 20 m euro bonservisle deli gibi adam alıyoruz sanar.
Tokat show

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt