Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Koreliye ölüp bitenler Çin Ligi izliyor her gün sanırım. Bir Deli kuyuya taş atıyor herkes peşinden gidiyor. İyi ya da kötü nereden biliyorsunuz la , herkes futbol uleması, Allah'ım sabır.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizi agresif gördüm Ali Bey

Bizim kinimiz hocaya değil,hocanın sürekli tekrar eden hatalarınadır.
+sürekli planlama hatası yapmasıdır.Öncelikli olarak eksiğimiz hangi bölge dendiğinde herkes ağız birliği yapmış gibi box to box Gedson tarzı 8 numara ve sağ açıkta oyun kurucu yetenekli bir kanat oyuncusu der.Gelgelelim biz bu eksikleri gidermeden stoper alıyoruz.Sonra takvim sıkışıyor ya kiralık oyuncu alıyor ya da hiçbir oyuncu gelmiyor sonra herkesten önce hoca başlıyor Ocak ayını işaret etmeye.Üzerine de günah çıkarıyor bana forvet, orta saha,kanat almadılar diye.Hatta bilseydim elindekini de göndermedim diye söylüyor...E bütün bu deneyimleri yaşamış bir teknik adam (transfer sonuçta dinamik bir süreç) neden hâlâ aynı planlama hatalarını yapar, herkesin isyanı buna.Fener'e döndük resmen ha babam stoper de stoper.İki gün sonra yok limit açılmadı,yok para çıkmadı,yok oyuncu ikna olmadı,yok yabancı sınırı açılmadı diyerek transferler yapılamaz ve üzerine "bilseydim almaz mıydım"bahanelerini tekrar tekrar duyarsak o zaman biz kin beslemiyoruz(spor bu) ama bunları yazanlar bizim on katimizi söylemeye başlayacaktır ancak yine kayıp bir sezon daha yaşanacaktır.

Bu Koreliye ölüp bitenler Çin Ligi izliyor her gün sanırım. Bir Deli kuyuya taş atıyor herkes peşinden gidiyor. İyi ya da kötü nereden biliyorsunuz la , herkes futbol uleması, Allah'ım sabır.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben cin ligi izliyorum ama iddia oynadigimdan dolayi tek bildigim defanslari ruh gibi

Radyo Gol
Giresunspor’un Emre Akbaba’yı kiralamak için yaptığı teklife yönetim olumlu yaklaştı. Ancak Fatih Terim, “Oyun sisteminde Emre önemli bir yer tutuyor.” diyerek transfere onay vermedi.
Olmayan sistemde beceriksiz oyuncusuna rol vermesi normal :)

Adam ilk kez kadro kurabiliyor para harcayip, hangi yaz doneminde bonservis verebildik? 40 transfer falan deyip komik duruma dusmeyin cogu kiralik 3 tanesi onyekuru zate

3 yil falan degil tabi ki ama bekleyin kadro tamamlansin ligde bi 8-10 hafta gecsin hala isik yoksa hep beraber yangin cikaralim
Sanki 50 000 euroya adam kiraladik nzonzi seri lemina onyekuru mitroglu andone kiralik ve adamlara verilen yillik ucretleri bonuslari koy bak bakalim kac paraya geliyor dikkat et sifirlari gorunce şoka girme

05723FFC-2307-415C-A609-B953330AC64B.webp

Radyo Gol
Giresunspor’un Emre Akbaba’yı kiralamak için yaptığı teklife yönetim olumlu yaklaştı. Ancak Fatih Terim, “Oyun sisteminde Emre önemli bir yer tutuyor.” diyerek transfere onay vermedi.
Bak mesela bir yalan daha.

Giresun Başkanı çıktı Akbaba ile ilgilenmedik, Taşdemir'i istedik dedi.

Hala aynı yalan ve üstüne güya FT göndermek istememişmiş.

Sizin için iftira, yalan ne kadar kolay yav, nasıl bir ahlaki yozlaşma bu.

Sanki 50 000 euroya adam kiraladik nzonzi seri lemina onyekuru mitroglu andone kiralik ve adamlara verilen yillik ucretleri bonuslari koy bak bakalim kac paraya geliyor dikkat et sifirlari gorunce şoka girme

Mesele futbolcuya verilen maaş değil ki, hocanın ffp yüzünde takım kuramaması… ayrıca verilen maaş hocanın işi değil yönetimin işi…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz ne yapmaya çalışıyoruz halen anlamıyorum. Nellsson scout transferi potansiyeli yüksek muhtemelende kar edecez evet ama şöyle bi durum var

-------Muslera-----
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
---------Berkan----
-----Gedson----Cicaldau-----
Kerem---------Halil-------
--------Mohammed-------

Muhtemelen bu tarz bişey düşünüyor hoca. Halil kanat başlatıp biraz daha serbest role yakın ileri 3lü Mohammed-Kerem-Halil oyun içinde hareketli yer değiştiren stil. Ama bu takım gol atamaz abi.

+1
Kesinlikle imza atiyorum altina. Bizde kenarlara iki tane delişmen, rakibin izzet-i nefsiyle alay edecek uçak kanat alinmali. Hatta 2 tane alinmali.

Magdi Abdelghani’ye -eski futbolcu- göre Al Ahly, Dieng için Galatasaray’dan istediği fiyatı düşürdü. 8 milyon $ isteyen Al Ahly fiyatı 6 milyon $(nakit)+sonraki satıştan %20 paya düşürdü.

Edit: Ek olarak Mısır basınına göre birkaç oyuncu aldıklarını ve Dieng’in bize transferinin tamamlanmasını bekledikleri yazılmış.

boey - nels
———-Taylan

sağ taraf full sağ ayak

—————Marcao-PVA
—————-Berkan

sol taraf full sol ayak

Gedson gelmezse de sağ açığa teknik topcu alındıgı takdirde iş yapar bu kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt