- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Silas 23 yasinda. Isimi yanlis cikti sadece. Ama caprazi koptu zatenSilas mı hani şu 30 yaşında olan
30 yaşında adama 8 mi verecen rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silas 23 yasinda. Isimi yanlis cikti sadece. Ama caprazi koptu zatenSilas mı hani şu 30 yaşında olan
30 yaşında adama 8 mi verecen rengim
Sana tamamen katiliyorum ama kusura bakmada ayak tenisini gozumuzun icine icine sokuyorlar kac tane idman videosunda ayak tenisi gorduk bir kerede yogun idman videolari paylasilsin kondisyon idmanlari paylasilsin yok her topcu guluyor bir topcu idman bitiminde guluyor egleniyor ise orda sorun vardir idman bitiminde kendini dusa atip dinlenmekten baska birseyi gozu gormemeli yoksa dediklerinin bir cogunda haklisinEleştirdiğim nokta hocanın eleştirilmesi değil kendisine hakaret ediliyor olması ve bu söylemlerin çoğunun doğru veya yanlış olup olmadığının sorgulanmaması. Şöyle örnekleyeyim ; yıllardır dillerden düşmeyen bir söylem var mesela Akp seçmeninde. ``Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı.`` Bunu söyleyen kişilerin bu konuya gerçekten hakim olduğunu , bu konuyu araştırdığına inanıyor musunuz ? Ben inanmıyorum. Biri bunu ortaya salıyor , sözü geçen kişiye uyuz olanlar ise bu söylem doğru mu yanlış mı diye düşünmeden söylemi sahipleniyor. Terim mevzusu da çoğunlukla böyle. Takım iyi çalıştırılmıyor demek yerinde bir eleştiridir zaten , temeli de vardır çünkü sahada görüyoruz. Ayak tenisi üzerinden anlatmak bu eleştirinin içini ve niteliğini boşaltır. Eminim ki her kulübün yaptığı bir uygulama bu. Hakaret eden kitle sanki bütün idman programlarımızı takip ediyormuş , bu işten çok anlıyormuş gibi bu söylemi sahipleniyor. Yanlış olan şey de bu zaten.
3 koca senede 5 tane iyi futbol göremedik demek de söylem itibariyle haksızlık. Pandemi evveli yaptığımız seri de son yıllarda en iyi top oynayan GS idi. Dezenformasyon karmaşasında kayboluyor işte böyle.
Daha geçen gün burada ``Endüstriyel futbola uyum sağlayamadı.`` diyen tipler vardı. Bunu söyleyebilmek için kırılmanın yaşandığı dönemi çok iyi bilmek , bu konu üzerine makaleler kitaplar okumuş olmak gerek. Bunu neye dayanarak söylüyorsun , işte adama kebapçı diyemiyorsun ama sağdan soldan öğrendiğin iki cool kelimeyle yapmaya çalışıyorsun. Terim'e hakaret edenlerin çoğunun derdi Galatasaray falan değil , haklı çıkmak ve bunun vereceği tatmin. Şampiyon olsak üzülürler öyle söyleyeyim.
Her transferin tutmama riski vardır o çok beğendiğin ounas da dahilReis neresi doğru yol. Takımı genç oyuncular doldurduğun zaman doğru yolda olduğunu göstermez.
Gerçekten inanılır gibi değil.
Şurada bir kişi olumsuz yorum yapıyorki abartıda olabilir herkes adama çullanıyor.
O olumsuz yorumların ,eleştirilerin daha çok olması gerekirken bir elin parmaklarını geçmiyor.
Şurada ilgilenilen bir isim çıkıyor bir kişi beğennmiyor polyanacı adam gene adamı çöp yaptınız diyor. Yahu beğenmeyen sayısı en fazla 2,3..
Asıl sıkıntı bu forumda her ismi çıkan oyuncunun süper muamele görmesi.Ondan bahsetmek yok.
Çöplüğe çevirdiler kadroyu çöplüğe.. Hala eleştirilere karşı tahammülsüz inanılmaz kötü bir taraftar profili var.
Olumsuz olanlar zaten keyfinden oluyor. gerizekalıya ondan oluyor.
Bu arada bize ounas tarzı adam lazım. Kendisini kanıtlamış tutmama riski az olan adamlar.Daha doğrusu bizim ligin çok net üzerinde adamlar.
Defansa 7 harcıyorsan yok bu adam pahalıymış fazla alıyormuş falan demeyeceksin. Alacaksın.
Yabancı sınırını ne yapacaklar bilmiyorum ama iki tane biri ounas olabilir kanat oyuncusu lazım.
üstelik terim adamı koca sezon boyunca düzenli ilk 11 oynatmamakta ısrar etti,babel ardayı oynattı sürekli. şu çocuğu 3-4 maç arka arkaya sol kanatta ilk 11 çıkarsın ondan sonra konuşun yeterli mi değil mi diye. keremin yeteneğine geldiği günden beridir inanıyorum sadece arka arkaya ilk 11 oynayıp pişmesi lazım biraz ama dediğim gibi fatih hoca sürekli engel oldu çocuğun oynamasına.johnstone hocası rakip 7 numarayı durdurmakta çok zorlandık diyor bizimkiler de keremle sezona baslanmaz diyor..
Sonra neden oyuncu yetişmiyor 3. Ligden gelip 3-4 ay süper lig seviyesinde oynamasına rağmen kendini gösterebilen bir adama bile tahammül yok maalesef
Kerem sonradan oyuna girsiginde daha etkili oluyor bence.Aynisi m.o icinde dusunuyorum.Sonradan oyuna giren oyuncular kotu oyuncu olmuyor.
İstedikleri de bu zaten renktaş.Su yabanci sinirinin kaldirilmasi lazim.istedigimiz kadroyu kuramiyoruz bunun yuzunden.
Zhegrova gelsin ama ilk tercih morutan hehralde bilmiyorum bu kadar uğraşmaya değer miDreyer,Man, Zhegrova isimleri dolaşıyor illa yetenekli iyi bir sağ açık alınacak gibi
Iste diagne bi nevi fitledi kendini.Bonservis açısından yazdım ben aslında.
Maaşlar zaten her sene düşüyor, bedava oyuncular kendi kendisini fitliyordu.
Tabii Babel ve Falcao'ya 2 yıllık sözleşme verilmeliydi en kötü, o olsa bugün çok rahatlamıştık.
Üstat herkes her şeyin farkında bence ama gözlerini kapıyorlar, bile bile bu tavrı gösteriyorlar. Sevdikleri bir hoca olsa bunu yapmazlardı.
Sahada futbol oynasaydık mesela, transfer yokki başarı gelsin derlerdi.
Kısmen anlayabiliyorum ama Terim'i yarı yolda bırakan Koç ve TFF'nin önüne atan Cengiz ve yönetimini bile övenler olduğunu görünce de edecek söz kalmıyor, riyakarlık resmen.
kim renktaş onlar?Sabri'den kötü oyuncuların transferle anılması üzüyor beni..