Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis neresi doğru yol. Takımı genç oyuncular doldurduğun zaman doğru yolda olduğunu göstermez.
Gerçekten inanılır gibi değil.
Şurada bir kişi olumsuz yorum yapıyorki abartıda olabilir herkes adama çullanıyor.
O olumsuz yorumların ,eleştirilerin daha çok olması gerekirken bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şurada ilgilenilen bir isim çıkıyor bir kişi beğennmiyor polyanacı adam gene adamı çöp yaptınız diyor. Yahu beğenmeyen sayısı en fazla 2,3..
Asıl sıkıntı bu forumda her ismi çıkan oyuncunun süper muamele görmesi.Ondan bahsetmek yok.

Çöplüğe çevirdiler kadroyu çöplüğe.. Hala eleştirilere karşı tahammülsüz inanılmaz kötü bir taraftar profili var.
Olumsuz olanlar zaten keyfinden oluyor. gerizekalıya ondan oluyor.

Bu arada bize ounas tarzı adam lazım. Kendisini kanıtlamış tutmama riski az olan adamlar.Daha doğrusu bizim ligin çok net üzerinde adamlar.
Defansa 7 harcıyorsan yok bu adam pahalıymış fazla alıyormuş falan demeyeceksin. Alacaksın.
Yabancı sınırını ne yapacaklar bilmiyorum ama iki tane biri ounas olabilir kanat oyuncusu lazım.
İsimler üzerinden okumamak lazım bu süreci. Bonservis ödeyip, maaş bütçesini düşük tutmak olması gereken en doğru mali politika bence. Oyuncuya sahip olmak çok önemli. Kiralık oyuncuların istikrar sorunlarından çok çektik.

Bir kabuk değişimi var FFP bittikten sonra. Vasat oyuncu + doymuş oyuncu bolluğumuz fazlaydı. Aç ve genç-tecrübeli isimlere yöneldiğimizi görüyorum ve bu beni sevindiriyor. Boey dışındaki transferler hep istikrarlı ve oynayıp verim vermiş isimler.

Reis neresi doğru yol. Takımı genç oyuncular doldurduğun zaman doğru yolda olduğunu göstermez.
Gerçekten inanılır gibi değil.
Şurada bir kişi olumsuz yorum yapıyorki abartıda olabilir herkes adama çullanıyor.
O olumsuz yorumların ,eleştirilerin daha çok olması gerekirken bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şurada ilgilenilen bir isim çıkıyor bir kişi beğennmiyor polyanacı adam gene adamı çöp yaptınız diyor. Yahu beğenmeyen sayısı en fazla 2,3..
Asıl sıkıntı bu forumda her ismi çıkan oyuncunun süper muamele görmesi.Ondan bahsetmek yok.

Çöplüğe çevirdiler kadroyu çöplüğe.. Hala eleştirilere karşı tahammülsüz inanılmaz kötü bir taraftar profili var.
Olumsuz olanlar zaten keyfinden oluyor. gerizekalıya ondan oluyor.

Bu arada bize ounas tarzı adam lazım. Kendisini kanıtlamış tutmama riski az olan adamlar.Daha doğrusu bizim ligin çok net üzerinde adamlar.
Defansa 7 harcıyorsan yok bu adam pahalıymış fazla alıyormuş falan demeyeceksin. Alacaksın.
Yabancı sınırını ne yapacaklar bilmiyorum ama iki tane biri ounas olabilir kanat oyuncusu lazım.

Her ne kadar yavaş yavas fb taraftarına benzemeye başlamış, her şeyi şakşaklayan kesim bizim taraftarlar içinde artmaya başlamış olsa bile, forumda her ismi çıkan oyuncunun süper muamele görmesi dediğin kısma pek katılamıyorum ben. Her oyuncuda istisnasız eleştirilecek bir noktayı bulabiliyor büyük bir kesim. Bundan da asla şikayetçi değilim, eleştiri olsun koyun gibi takılmasın zaten topluluk. Oyuncunun maliyeti eleştirilsin, oynadığı lig eleştirilsin, genel yeteneği eleştirilsin...bu gayet güzel birsey bence. Ve bu forumda ben yeterince eleştirinin olduğunu düşünüyorum transferlerde. Mesela Berkan'i alıyoruz adam tek sezonluk topçu neden o kadar para veriyoruz, Boey'i alıyoruz bu adam 1m€ demek ki kötü oyuncu, Nelsson'u alıyoruz genç stoper olmaz diye eleştiri, Morutan tarzı oyuncularla ismimiz anılıyor, bu oyuncu iyiyse neden başka takımlar ilgilenmiyor, PvA'yı alıyoruz bir diğer transferde istenen tecrübeyi bu transferde gereksiz görebiliyor.. gibi gibi eleştiri oluyor yani süper bi muamele pek olduğunu düşünmüyorum ben.

Mesela geçen Kim Min Jae ismi anilinca fbliler t*şak geçiyordu bizimle koreli moreli diye, dün Kapa bildirdiler bi anda herifler tweetleri sildi, oyuncuyu güzellemeye başladılar :) böyle midesiz herifler yok en azından burada.

Su ounasi satin alma opsiyonlu kiralasak gecen senede napoli kiraya vermis 24 yasinda adam

Nelsson gelirse bizde 16 yabanci var.
Ozi, Sedidika %100 gider.
Luyindama, Cagne gitmesi aday isimler.
Fegh, Falcao, Omar kadroya alinmaz.

4 forvetli takımlardan İskoç ligi orta sınıf takımına 3 defansif orta saha ile çıkan takıma evrildik.Ama değişe değişe degisecekmisiz .

Üzerinden 15 sene geçmiş, 2021 yılında 4 forvetli takım diyor.
Bir de 3 defansif orta saha demiş. Berkan, Taylan'ın neresi DOS diyeceğim ama zaman kaybı olacak.
Vallahi acıyorum size.

Her transferin tutmama riski vardır o çok beğendiğin ounas da dahil
Burda çoğunluğun sevindiği şey olması gereken transfer yapılanmasına gitmemiz kimsenin gençle dolduralım dediği yok takımı zaten lakin senin istediğin tarzı anlamadım ben
1-major ligde kendini kanıtlamış adamı alamazsın
2-aynı şekilde major ligde tutunamamış adamı alabilirsin lakin tutması garanti değil(ounas gibi)

son olarak geriye veteran topçu kalıyo işte adı üstünde veteran artık bu herifle dağıtıcak paramız yok bizim
Bizim ligin seviyesi belli.
Tabiki her transferin riski var..Ama oyuncular arasında risk dereceleri farklılık gösterebilir.
ounasın marutana göre tutma oranı çok fazla.Yani daha net adam.
Tabiki maliyetleri farklı olabilir.
Benim düşüncem bizim iki kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Biz bu adamlarla fark yaratırız.
Bir tarafa gerekirse iyi para harcarsın kaliteli bir oyuncu alırsın. Diğer tarafa ekonomik olarak maliyeti daha ucuz oyuncu alırsın.
bir tarafta tarz olarak ounas gibi adam olur diğer taraftarda daha hızlı,güçlü bir kanat olur.

Üzerinden 15 sene geçmiş, 2021 yılında 4 forvetli takım diyor.
Bir de 3 defansif orta saha demiş. Berkan, Taylan'ın neresi DOS diyeceğim ama zaman kaybı olacak.
Vallahi acıyorum size.
İsterse 50 sene geçsin neyi savunuyorsunuz hala İskoç takımıni evinde yenemiyorsun onu bırak 3 senedir hoşuna giden bir futbol mu var ki savunuyorsunuz hocayı aciyacaksan bu futbola seviniyorsan mutlu oluyorsun kendine acı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt