Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suanda benim gozumde 80 milyon euro üzerinde oyuncu yok piyasa oyuncu lari sisiriyor hep

Belli ki en az 2-3 tane daha böyle ciddi bonservisli adam alınacak.
Ben burdan 2 şeyi anlıyorum:

1) Para konusunda sıkıntımız yok. Sponsorluklardan ciddi bir para bekleniyor.

2) Fegh, Falcao, Diagne vs alayının sözleşmesinden ya maaşının bir kısmını vererek fesih ile ya da cuzi miktar bir bonservis ile çıkılacak .

Çünkü başkan da açıkladı. Daha transfer yapmadan limitlerde eksideydik ve takımın maaş bütçesinin yarısını 4 malum şahsa ödüyoruz diye.

Onun üstüne 6.5'a Cica alındı, 3.5'a Berkan alındı, 7'ye Nelsson alınacak, sağ kanada ve orta sahaya bonservisle ve kuvvetle muhtemelen kiralık da olsa forvete en az 1'er adam alınacak.

Demek ki bu herifleri postalayacağız. Yoksa limit işini halletmemizin imkanı yok.

Barcelona 2 sene önce 28 yaşındaki Griezmann'a 120.000.000 euro verdiğinde "Geri dönüşü olmayan bir yatırım gibi ama bi bildikleri vardır herhalde" diyordum. bir bildikleri yokmuş adamlar Messi'yi kadroya yazdıramadı krize grip :S

Jozwiak'ı geçen sene istemiştim ama bilemedim
Çok iyi işler yapmadı sanki Derby'de

Adamin konusunu actigimda yeni yeni oynamaya baslamisti ve piyasada dogru durust adi gecmiyordu. Gecen sezon iyice parladiktan sonra Danimarka tarihinin en yuksek satisi olarak 15 milyona Rennes’e transfer oldu ve ilk macinda golunu atti. Buyuk potansiyel.

çok yakınmış haftaya imzayı atmaya bekleniyor (4 yıllık)
Il est aussi prévu que le joueur de 22 ans touchera un salaire de 7 millions d’euros par an.

Yıllık 7 milyon euro maaş mı? Çeviri mi sapıttı. Bonservisi maaş olarak yazmışlar herhalde.

Nelsson gelirse bizde 16 yabanci var.
Ozi, Sedidika %100 gider.
Luyindama, Cagne gitmesi aday isimler.
Fegh, Falcao, Omar kadroya alinmaz.

falcao kalırsa kadroya alınır oynarda bazı maçlarda 5 milyon Euro maaşı olan adamı kadro dışı yapamazsın feghouli omar alınmaz luyi diagne satılır sekidika ozorn kiralanır

johnstone hocası rakip 7 numarayı durdurmakta çok zorlandık diyor bizimkiler de keremle sezona baslanmaz diyor..
Sonra neden oyuncu yetişmiyor 3. Ligden gelip 3-4 ay süper lig seviyesinde oynamasına rağmen kendini gösterebilen bir adama bile tahammül yok maalesef
İlginçtir bu maçta ben Kerem'i beğendim. Sasha'ya o güzel pası verende oydu.

Barcelona 2 sene önce 28 yaşındaki Griezmann'a 120.000.000 euro verdiğinde "Geri dönüşü olmayan bir yatırım gibi ama bi bildikleri vardır herhalde" diyordum. bir bildikleri yokmuş adamlar Messi'yi kadroya yazdıramadı krize grip :S
Bizden kötü yönetilen bir takım görmek sevindirdi açıkcası.Bizde böyle bir durum olsa yakarlar iş yerini fln başkanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt