- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Martinezi 60 a veriyorlarsa biz alsaydık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dört tane üst düzey stoperleri görünüyor.Belki bu yüzden almamışlardır diyorum.Nelsson denilen arkadaş danimarkanın avrupa şampiyonası maçlarında kadroda yokmuş neden acaba. Korona falanmıydı acep
onu tam olarak bilmiyorum ama Ajax2 nin maçlarına bakıyordum bı aralar Brezilya Afrika heryerden oyuncu var 17,18 yaşlarındaOnlar altyapiya mi aliyor yoksa 17 - 18 yasindaki wonderkidleri mi aliyor?
Bizimde belcikadan bir takim alip 2.lig yabancilardan takim kurmamiz lazim maliyeti dusukonu tam olarak bilmiyorum ama Ajax2 nin maçlarına bakıyordum bı aralar Brezilya Afrika heryerden oyuncu var 17,18 yaşlarında
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
africafootunited.com
Messi'ye para hazırlıyorlar belkiinter ne yapmak nereye varmak istemekte

Ben de bilmiyorum. Mesela Dortmund da yapiyor ama ya Almanya dogumlu ya da para verip aliyor. Yine de tam emin degilim.onu tam olarak bilmiyorum ama Ajax2 nin maçlarına bakıyordum bı aralar Brezilya Afrika heryerden oyuncu var 17,18 yaşlarında
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ordan hep iyi oyuncular cikiyor.
Il est aussi prévu que le joueur de 22 ans touchera un salaire de 7 millions d’euros par an.![]()
Transfert : Victor Nelsson tout proche de signer à Galatasaray | Africa Foot United
Victor Nelsson sera sociétaire de Galatasaray dans les prochains jours. L'international danois a trouvé un accord avec le géant club turc. Il est donc disposéafricafootunited.com
çok yakınmış haftaya imzayı atmaya bekleniyor (4 yıllık)
Ozi, Sedidika %100 gider.
Luyindama, Cagne gitmesi aday isimler.
Fegh, Falcao, Omar kadroya alinmaz.
bı zamanlar, sulejmani, mitea, anita,cvitanich,lodeiro , enoh , moisander, bize gelen sightorsson bunlar tutmayan oyuncular birtanesinden bile zarar etmediğine eminimBen de bilmiyorum. Mesela Dortmund da yapiyor ama ya Almanya dogumlu ya da para verip aliyor. Yine de tam emin degilim.
İlginçtir bu maçta ben Kerem'i beğendim. Sasha'ya o güzel pası verende oydu.johnstone hocası rakip 7 numarayı durdurmakta çok zorlandık diyor bizimkiler de keremle sezona baslanmaz diyor..
Sonra neden oyuncu yetişmiyor 3. Ligden gelip 3-4 ay süper lig seviyesinde oynamasına rağmen kendini gösterebilen bir adama bile tahammül yok maalesef
Bizden kötü yönetilen bir takım görmek sevindirdi açıkcası.Bizde böyle bir durum olsa yakarlar iş yerini fln başkanın.Barcelona 2 sene önce 28 yaşındaki Griezmann'a 120.000.000 euro verdiğinde "Geri dönüşü olmayan bir yatırım gibi ama bi bildikleri vardır herhalde" diyordum. bir bildikleri yokmuş adamlar Messi'yi kadroya yazdıramadı krize grip :S