Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray in yedekleri isim olarak besiktasi zorlar performans olarak bitikler feghouli falcao arda emre akbaba bu oyuncularda sadece isim kalmis hocayi elestirmenden bagimsiz soyledim elestirelecek seyler var tabi
Larin nkoudu yu ver terime feghouli ve babeli ver sergene bakalim nolcak sergen havadan kapar terimde oyuncular yetersiz diye dert yanar devre arasini isaret eder geciniz terim donemi bitti bu sene anlarsiniz ocak ayini gorurse sukredin

Terim i devamlılık ve eski başarılarından dolayı savunulmasını anlıyorum ama göz var nizam var futbol oynamıyoruz bi sistem oturtmaya çalışıyor ama beceremiyorda nasıl olacak bu sene görürürüz. Bu bir oyun ve insanlar zevk almak için izliyor izlediğinden zevk almayıp eleştiriyosabundan doğal ne var izleyenler ne zevk alıyorda savunuyor merak ediyorum
Mesele eleştirmeleri değil ki , bende eleştiriyorum evlatciligini, inatlasmasini vs ama burada iş başka yöne evriliyor yok komisyoncu yok parator yok çağdaş atandan ders alsın vs. Seviye çok düşüyor , hele bazılarının nefreti arsi aşmış fenerlileri geçiyor. Yabancı hoca yabancı hoca, sanki geldiğinde sabredecekler de hayatlarında gördükleri tek yabancı hoca şampiyonluğu belki de son maçta geretsinkidir. Tek sorun buymuş gibi herşey güllük gülistanlık olacak. TFF tarafından(bir yerde siyaset) çıtır çıtır dogranirken yabancı hoca ne yapacaksa bu durumda. Yabancı hoca gelsin evet bu ülke temizle ince, futbol futbolu bilenlerce yönetilince. Yoksa sen istersen guardiolayi getir yardımcısı da tuchel ve morinho olsun boş bu ülke ortaminda

Bir insan evladı fake üyelik alıp neden rakip takım forumuna üye olup, rakip takımın aleyhine ortam oluşturacak postlar atar ki?

Hayır o rakip takım camiasının kaderinin, senin attığın postlara göre mi sekillenecegini sanıyorsun? Sen ki o camialar için çölde bir kum tanesinin üzerindeki bukalemun atmığının içindeki bir protein aminoasiti kadar önemli bile değilsin. Vaktine yazık. (Bunu bizim taraftar da rakip forumda yapıyorsa aynısı geçerli)

Dünyaya bir kere geliyorsun 60-70 yıl ömrün var, hayatın bu aksiyona ayiracagin vakitten daha değerli olmalı bence. :)

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-Aanholt
Taylan-Berkan
?-Cicaldau-Kerem
Mostafa

Gedson ve Halil gelse birbirini dengeler, ikisini birden eklersen bir şey değişmiyor. Ayarlanabilir bir rotasyon.

Ben Yedlin'i satıp son günlerde Kaan ayhan yapabileceğimizi tahmin ediyorum. O da sağ bek için ara ara rotasyon olur Boey ile mis.

Tek istediğim 2011-2012 sezonundaki gibi yenilsek bile alkışlanacak bir oyun. Hatırlarsanız o zamanlar 2-0 geriye düştüğümüzde bile biz bu maçı alırız diyorduk çünkü sahada basılmadık yer kalmıyordu rakip bildiğin geriye gömülüyordu korkudan. Geçen sene kaç maçı geriden gelip çevirdik işte olayın özeti budur. Tudorun ilk geldiği zamanki tam saha pres ve iştahlı oyunu hatırlayın bu şekilde oynayıp yenilsek kimsenin sesi çıkmaz. Takım şuan resmen 2. viteste oynuyor. En azından taktik yok bari Bam Bam Bam yapalım be hocam.

Nelsson geldide haberimiz mi yok acep. Bazı kadrolara bakıyorum 11 kişilik takıma 15 transfer yapılmış ilginç
Danimarka basınında anlaşıldığına dair haberler var, takımın as oyuncusu bugünkü maçta yedek, menajeri akşam İstanbulda deniyor, bu saatten sonra olmazsa büyük sürpriz olur

Mesele eleştirmeleri değil ki , bende eleştiriyorum evlatciligini, inatlasmasini vs ama burada iş başka yöne evriliyor yok komisyoncu yok parator yok çağdaş atandan ders alsın vs. Seviye çok düşüyor , hele bazılarının nefreti arsi aşmış fenerlileri geçiyor. Yabancı hoca yabancı hoca, sanki geldiğinde sabredecekler de hayatlarında gördükleri tek yabancı hoca şampiyonluğu belki de son maçta geretsinkidir. Tek sorun buymuş gibi herşey güllük gülistanlık olacak. TFF tarafından(bir yerde siyaset) çıtır çıtır dogranirken yabancı hoca ne yapacaksa bu durumda. Yabancı hoca gelsin evet bu ülke temizle ince, futbol futbolu bilenlerce yönetilince. Yoksa sen istersen guardiolayi getir yardımcısı da tuchel ve morinho olsun boş bu ülke ortaminda
Yanlis biz hakaret etmeden elestiriyoruz ben 96 2000 yasamis biriyim katkilarini asla inkar etmem ama bitti artik

Burda terimi savunanlar ile iktidari savunanlar ayni kategoride benim icin ikiside basarisiz ikiside eski basarilarin ekmegini yiyor ikiside tukenmis biliyorum sizin isinizde zor ortada savunulacak tek birsey yok 3 senede alinan tonla adam sifir basari her yonetimle kavga taraftara sitem evlatlarina tek kelime yok sistem yok taktik yok iyi futbol yok hepsini gectim tac atamayan adamlar takimda bir tane duran top organizasyonu yok kondisyon yok

Neyi nasil savunacaksin maalesef insanlar uyandi ben sampiyonluk istiyorum ama iyi futbolda istiyorum oyle rakip kotu diye sampiyon olup poz vermekle olmuyor iyi futbol oynatamiyorsan oynatacak olani getiririz nokta

Bir insan evladı fake üyelik alıp neden rakip takım forumuna üye olup, rakip takımın aleyhine ortam oluşturacak postlar atar ki?

Hayır o rakip takım camiasının kaderinin, senin attığın postlara göre mi sekillenecegini sanıyorsun? Sen ki o camialar için çölde bir kum tanesinin üzerindeki bukalemun atmığının içindeki bir protein aminoasiti kadar önemli bile değilsin. Vaktine yazık. (Bunu bizim taraftar da rakip forumda yapıyorsa aynısı geçerli)

Dünyaya bir kere geliyorsun 60-70 yıl ömrün var, hayatın bu aksiyona ayiracagin vakitten daha değerli olmalı bence. :)
Hay yaşa..

Danimarka basınında anlaşıldığına dair haberler var, takımın as oyuncusu bugünkü maçta yedek, menajeri akşam İstanbulda deniyor, bu saatten sonra olmazsa büyük sürpriz olur
İnşallah Gsc nin çöp diyeceği biridir. Zira çöp derse gsc ters etki yapıp adamlar yıldızlaşıyor 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt