Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
4.haftadalar dahafc randers danimarka'da lider, hayda :crushed:
Bi örnek vereyim 2018-2019 sezonu Kasımpaşa ilk 4 maç 12 puan liderken
Sezon sonu 14. bitirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.haftadalar dahafc randers danimarka'da lider, hayda :crushed:
Larin nkoudu yu ver terime feghouli ve babeli ver sergene bakalim nolcak sergen havadan kapar terimde oyuncular yetersiz diye dert yanar devre arasini isaret eder geciniz terim donemi bitti bu sene anlarsiniz ocak ayini gorurse sukredinGalatasaray in yedekleri isim olarak besiktasi zorlar performans olarak bitikler feghouli falcao arda emre akbaba bu oyuncularda sadece isim kalmis hocayi elestirmenden bagimsiz soyledim elestirelecek seyler var tabi
Nerden izleyecen haber verNelsson'un maçı 17'deymiş. Unutmazsam ya da üşenmezsem izleyeceğim.
Mesele eleştirmeleri değil ki , bende eleştiriyorum evlatciligini, inatlasmasini vs ama burada iş başka yöne evriliyor yok komisyoncu yok parator yok çağdaş atandan ders alsın vs. Seviye çok düşüyor , hele bazılarının nefreti arsi aşmış fenerlileri geçiyor. Yabancı hoca yabancı hoca, sanki geldiğinde sabredecekler de hayatlarında gördükleri tek yabancı hoca şampiyonluğu belki de son maçta geretsinkidir. Tek sorun buymuş gibi herşey güllük gülistanlık olacak. TFF tarafından(bir yerde siyaset) çıtır çıtır dogranirken yabancı hoca ne yapacaksa bu durumda. Yabancı hoca gelsin evet bu ülke temizle ince, futbol futbolu bilenlerce yönetilince. Yoksa sen istersen guardiolayi getir yardımcısı da tuchel ve morinho olsun boş bu ülke ortamindaTerim i devamlılık ve eski başarılarından dolayı savunulmasını anlıyorum ama göz var nizam var futbol oynamıyoruz bi sistem oturtmaya çalışıyor ama beceremiyorda nasıl olacak bu sene görürürüz. Bu bir oyun ve insanlar zevk almak için izliyor izlediğinden zevk almayıp eleştiriyosabundan doğal ne var izleyenler ne zevk alıyorda savunuyor merak ediyorum
Yakisikliligim dillere destan
adamlar formda onu demek istedim4.haftadalar daha
Bi örnek vereyim 2018-2019 sezonu Kasımpaşa ilk 4 maç 12 puan liderken
Sezon sonu 14. bitirdi
Sağ kanatta kim yazıyor benim gözlerim bozuldu herhalde tam göremiyorum------------Muslera------------
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
-------------Taylan-------------
--------Gedson--Berkan-------
----Cicaldau--MM--Kerem----
Danimarka basınında anlaşıldığına dair haberler var, takımın as oyuncusu bugünkü maçta yedek, menajeri akşam İstanbulda deniyor, bu saatten sonra olmazsa büyük sürpriz olurNelsson geldide haberimiz mi yok acep. Bazı kadrolara bakıyorum 11 kişilik takıma 15 transfer yapılmış ilginç
Yanlis biz hakaret etmeden elestiriyoruz ben 96 2000 yasamis biriyim katkilarini asla inkar etmem ama bitti artikMesele eleştirmeleri değil ki , bende eleştiriyorum evlatciligini, inatlasmasini vs ama burada iş başka yöne evriliyor yok komisyoncu yok parator yok çağdaş atandan ders alsın vs. Seviye çok düşüyor , hele bazılarının nefreti arsi aşmış fenerlileri geçiyor. Yabancı hoca yabancı hoca, sanki geldiğinde sabredecekler de hayatlarında gördükleri tek yabancı hoca şampiyonluğu belki de son maçta geretsinkidir. Tek sorun buymuş gibi herşey güllük gülistanlık olacak. TFF tarafından(bir yerde siyaset) çıtır çıtır dogranirken yabancı hoca ne yapacaksa bu durumda. Yabancı hoca gelsin evet bu ülke temizle ince, futbol futbolu bilenlerce yönetilince. Yoksa sen istersen guardiolayi getir yardımcısı da tuchel ve morinho olsun boş bu ülke ortaminda
Hay yaşa..Bir insan evladı fake üyelik alıp neden rakip takım forumuna üye olup, rakip takımın aleyhine ortam oluşturacak postlar atar ki?
Hayır o rakip takım camiasının kaderinin, senin attığın postlara göre mi sekillenecegini sanıyorsun? Sen ki o camialar için çölde bir kum tanesinin üzerindeki bukalemun atmığının içindeki bir protein aminoasiti kadar önemli bile değilsin. Vaktine yazık. (Bunu bizim taraftar da rakip forumda yapıyorsa aynısı geçerli)
Dünyaya bir kere geliyorsun 60-70 yıl ömrün var, hayatın bu aksiyona ayiracagin vakitten daha değerli olmalı bence.![]()
İnşallah Gsc nin çöp diyeceği biridir. Zira çöp derse gsc ters etki yapıp adamlar yıldızlaşıyorDanimarka basınında anlaşıldığına dair haberler var, takımın as oyuncusu bugünkü maçta yedek, menajeri akşam İstanbulda deniyor, bu saatten sonra olmazsa büyük sürpriz olur