Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Morutanın piyasasını kendi ağızları ile düşürüyorlar
her yaptıkları açıklama -500 bin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese aynı prosedür uygulanıyor. Benimde sinirimi bozuyordu beklemek ama gerekli bir uygulamaAdminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
YapalımHagi gibi adamı bugün alalım desek Adayı üstüne yapmamız lazım.
Bende daha yeni üye oldum, mesajlarınız geç olsa da yayınlanıyor genelde.Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi bir tane manyak 30+ yaşında hücum lideri bulamadınız mi lan, takımın ilk 15 oyuncusunun yaş ortalamasi 23-24 falan, bu iyi bir şey de, tecrübe de lazım.
Tabiyki değil. Eleştirilebilir ki ben de yardiriyorum zaman zaman.ft allah mi
Vur onlariBir takım kuşlar görüyorum
Nelsson a o kadar para bayılana kadar Silas’a teklif yapsak 8-10 a bitirmiştik. Diğer kanada da Morutan’ı koyardık stoperde Işık Alparslan Emin den birisi oynardı. Fatih hoca hala takım savunması ve kırılgan orta saha kurgusu yüzünden gol yediğimizi anlayamadı ki suçu Luyindama’ya atıp kurtulmaya çalışıyor. Çok yanlış hamleler yapıyoruz kadro mühendisliği açısından.
@Emre Ersoy okadarda kibar değilmiş itiraf ettiBende daha yeni üye oldum, mesajlarınız geç olsa da yayınlanıyor genelde.
Adminlere haksızlık etmişsiniz başta benle ilk iletişime geçen @Emre Ersoy ve gscimbom'un sosyal medyadaki admini gayet kibar ve yardımcı olmaya çalıştılar bana.Burdan da kendilerine tekrardan teşekkür edeyim.
..kendi social media accountunda takip ettiğin, istediğin hesabı okuyabilirsin, kimse sen oku-okuma diye fikrini yazmıyor buraya. önce sana ve bu zihniyettekilere bir güzel saplamak lazım.
rennesin ya muhteşem bir alt yapısı var ya da muhteşem bir scout ekibi veya her ikiside muhteşemOrdan hep iyi oyuncular cikiyor.