Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutanın piyasasını kendi ağızları ile düşürüyorlar 😂 her yaptıkları açıklama -500 bin 😅

Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkese aynı prosedür uygulanıyor. Benimde sinirimi bozuyordu beklemek ama gerekli bir uygulama

Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende daha yeni üye oldum, mesajlarınız geç olsa da yayınlanıyor genelde.
Adminlere haksızlık etmişsiniz başta benle ilk iletişime geçen @Emre Ersoy ve gscimbom'un sosyal medyadaki admini gayet kibar ve yardımcı olmaya çalıştılar bana.Burdan da kendilerine tekrardan teşekkür edeyim.

Deneme yapıyoruz, full gençlerle başarılı olursak diğer takımlarda bizi izler. Yok başarı gelmezse seneye tüm vizyon değişir yeniden yıldız transferler başlar, öyle 3 yıllık plan 3 yıl sabredeceğiz falan Türkiye şartlarında çok zor.
Abi bir tane manyak 30+ yaşında hücum lideri bulamadınız mi lan, takımın ilk 15 oyuncusunun yaş ortalamasi 23-24 falan, bu iyi bir şey de, tecrübe de lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson a o kadar para bayılana kadar Silas’a teklif yapsak 8-10 a bitirmiştik. Diğer kanada da Morutan’ı koyardık stoperde Işık Alparslan Emin den birisi oynardı. Fatih hoca hala takım savunması ve kırılgan orta saha kurgusu yüzünden gol yediğimizi anlayamadı ki suçu Luyindama’ya atıp kurtulmaya çalışıyor. Çok yanlış hamleler yapıyoruz kadro mühendisliği açısından.

silas dediğin wamangituka ise 8 değil 20 de versek almamız mümkün değil.

Bende daha yeni üye oldum, mesajlarınız geç olsa da yayınlanıyor genelde.
Adminlere haksızlık etmişsiniz başta benle ilk iletişime geçen @Emre Ersoy ve gscimbom'un sosyal medyadaki admini gayet kibar ve yardımcı olmaya çalıştılar bana.Burdan da kendilerine tekrardan teşekkür edeyim.
@Emre Ersoy okadarda kibar değilmiş itiraf etti

Moderatör tarafında düzenlendi:
C7ReHqI.png
Nelssoooooonnnn
images%20(8).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıkmışlar yuvalarından biatcilar yine... Limoncular bunlar sayesinde salgına dayanabiliyor...

Genç demek tecrübesiz demek değil ki, 19 gibi bir yaşta a takımına giren 22 23 lük oyuncu tecrübesiz değildir hatta onyekuru bizim ligde son derece tecrübelidir. Ama berkan dışında birşey diyemem gençlere. Cic görmedik boey defansta nasıl acaba, aytaç ve alparslan çöp diyeceğimiz adamlar olmazlar umarım, kısaca biz kimseyi almadık bu adam bize katkı verir diyen. Berkan içime çok sindi gerisi soru işareti. O yizden gedson şart iyi bir kanat şart. Forvet bence gereksiz babel gitmez mo ve babel bile yeter gerekirse falcao ve diagne gitsin kimse gelmesin. Halil yerli için olur olmazsa da olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt