- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
gene bam güm gittim reise ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kafa zaten gidip geliyordu ama fiziksel güç ile kapatiyordu.Ben Luyindama'nın asıl sorununun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. En ufak hatasında saha kenarında çıldırıp abuk subuk hareketler yapan bir td varken o baskıyla top oynamayı unutuyor adam resmen.
Dogru diyorsun ama yangin falan yaptigim yok, oncelik stoper olmamali demek istiyorum. Benim icin kanat ve orta saha daha onemli.doğru önemli de içeriden bilgi yok o yüzden varsayımda bulunmak istemiyorum zaten belli ve uğraştıkları bir şeydir diye düşünüyorum. Nelsson almak hücümcü almıcaz anlamına da gelmiyor. giden gelen falan bilgimiz yok beklemek lazım sonra yangın yapılır
Tam ergen kafası.Transfer çalımı manyakları.Ghezzala 15 m euro bayılsak zevkten 4 köşe olurlar.2 sene içinde ana avrat sövmeye başlarlar.Nelsona pahalı deyip yılda 3-4 m maaş isteyen beleş oyuncuları öneren kafalara hayranım.
evet danimarkalı murhan'ı referans almak istiosanDünyadan zankadan daha kotu olan tek herife mi 7m euro verdik yani
bu kazmadan kurtulmak lazım
adamlar 10 kabul etmiyor zaten, nasıl bitecekti?gedson 2+8 e biterdi rahat
stopere 7milyon gömmek ne ya daha sağ açık alınacak
evet danimarkalı murhan'ı referans almak istiosan

Aldık mı?a spor son dk nelsonnnn
Musap renkdasimiz paylastigina göre değerli bir ustaddir diye düşündüm. Musap renkdasimiz bos beles heriflerin tivitlerini buraya taşımaz.evet danimarkalı murhan'ı referans almak istiosan
Huzurevi olup her hafta hastane ziyaretine gitmekten iyidir.Ulan Nelsson gelirse inanılmaz heyecan verici kadromuz olacak. Genç sağ kanat ve 8 numara.
Tek problem kreş gibi olduk. Tecrübe eksikliği sorun olabilir ama yedeklerde bitik ama tecrübeli adam var.
Eger geldiyse 2.5 bunun icin, 2.5 da Cica icin 5 milyon yapar. Berkan, Bay, Boey icin de 4 milyon versek 9 milyon yapar. 20 milyonluk butce olsa 11 milyon var. O parayi da Morutan - Gedson - Halil icin harcarlar.
Belki satislar da olacaktir.