Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Luyindama'nın asıl sorununun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. En ufak hatasında saha kenarında çıldırıp abuk subuk hareketler yapan bir td varken o baskıyla top oynamayı unutuyor adam resmen.
Ya kafa zaten gidip geliyordu ama fiziksel güç ile kapatiyordu.

Eger geldiyse 2.5 bunun icin, 2.5 da Cica icin 5 milyon yapar. Berkan, Bay, Boey icin de 4 milyon versek 9 milyon yapar. 20 milyonluk butce olsa 11 milyon var. O parayi da Morutan - Gedson - Halil icin harcarlar.
Belki satislar da olacaktir.

doğru önemli de içeriden bilgi yok o yüzden varsayımda bulunmak istemiyorum zaten belli ve uğraştıkları bir şeydir diye düşünüyorum. Nelsson almak hücümcü almıcaz anlamına da gelmiyor. giden gelen falan bilgimiz yok beklemek lazım sonra yangın yapılır
Dogru diyorsun ama yangin falan yaptigim yok, oncelik stoper olmamali demek istiyorum. Benim icin kanat ve orta saha daha onemli.

Nelsona pahalı deyip yılda 3-4 m maaş isteyen beleş oyuncuları öneren kafalara hayranım.
Tam ergen kafası.Transfer çalımı manyakları.Ghezzala 15 m euro bayılsak zevkten 4 köşe olurlar.2 sene içinde ana avrat sövmeye başlarlar.

Ulan Nelsson gelirse inanılmaz heyecan verici kadromuz olacak. Genç sağ kanat ve 8 numara.

Tek problem kreş gibi olduk. Tecrübe eksikliği sorun olabilir ama yedeklerde bitik ama tecrübeli adam var.
Huzurevi olup her hafta hastane ziyaretine gitmekten iyidir.

Eger geldiyse 2.5 bunun icin, 2.5 da Cica icin 5 milyon yapar. Berkan, Bay, Boey icin de 4 milyon versek 9 milyon yapar. 20 milyonluk butce olsa 11 milyon var. O parayi da Morutan - Gedson - Halil icin harcarlar.
Belki satislar da olacaktir.

Gelecek senin bütcesi ne kadar olur o zaman? O rakamlari gelecek senede vermeliyiz, ve bu gidisle gelecek sene transfer yapmadan -7 veya 10 arasi bütceyle transfer dönemine gireriz 2022 yilinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt