- 1 Haziran 2015
- 27.721
- 19.268
- 2.148
nelsson'un gerçek yaşı kaçtır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Nelsson gelirse inanılmaz heyecan verici kadromuz olacak. Genç sağ kanat ve 8 numara.
Tek problem kreş gibi olduk. Tecrübe eksikliği sorun olabilir ama yedeklerde bitik ama tecrübeli adam var.
taksiti nerenizle okuyonuz yav 7 milyon'u dörde böldürmüşler işte haber doğruysa bu kadar basitgedson 2+8 e biterdi rahat
stopere 7milyon gömmek ne ya daha sağ açık alınacak
2021 yazı itibariyle Luyindama marcao'dan iyi durumda. Ayağı iyi diye marcao'yu göklere çıkarıp luyindamayı gömmeyi bırakın.Stoper şart, Luyindama şu an çok kötü, güvenebileceğimiz bir stoper yok takımda Marcao hariç
Mümkün olsa ilk biten transferlerden biri olurdu. Kulübü bırakmıyor, bıraksa da 15 den aşağısına razı olmayacağı belli. Bir dayanağın olduğunu sanmıyorum. Varsa, söyle de bilelim...gedson 2+8 e biterdi rahat
stopere 7milyon gömmek ne ya daha sağ açık alınacak
musap renktaşımıza yakışır renktaş olmuş bence gene sevenlerini üzmediMusap renkdasimiz paylastigina göre değerli bir ustaddir diye düşündüm. Musap renkdasimiz bos beles heriflerin tivitlerini buraya taşımaz.
Mümkün olsa ilk biten transferlerden biri olurdu. Kulübü bırakmıyor, bıraksa da 15 den aşağısına razı olmayacağı belli. Bir dayanağın olduğunu sanmıyorum. Varsa, söyle de bilelim...

Yani 117 milyon euro’ya Grealishi biz almis olsak, bu seneki taksidi 17 milyon euro olsa, halen 3 milyon euro transfer butcemiz olacakti.Eger geldiyse 2.5 bunun icin, 2.5 da Cica icin 5 milyon yapar. Berkan, Bay, Boey icin de 4 milyon versek 9 milyon yapar. 20 milyonluk butce olsa 11 milyon var. O parayi da Morutan - Gedson - Halil icin harcarlar.
Belki satislar da olacaktir.
Luyindama’nın topu kontrol etmesi kendini toparlayıp pas vermesi 60 saniye alıyor, yanındaki adama pas veremiyor, ayağının altından top kaçırıyor, sakatlık sonrası yavaş da aynı zamanda. Marcao hayranı değilim ama Luyindama çok geride şu anda2021 yazı itibariyle Luyindama marcao'dan iyi durumda. Ayağı iyi diye marcao'yu göklere çıkarıp luyindamayı gömmeyi bırakın.
Dogru kenardan sürekli neden çalım atıp top kaptirmiyorsun diye laf yiyor çünkü!!!Ben Luyindama'nın asıl sorununun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. En ufak hatasında saha kenarında çıldırıp abuk subuk hareketler yapan bir td varken o baskıyla top oynamayı unutuyor adam resmen.
musap renktaşımıza yakışır renktaş olmuş bence gene sevenlerini üzmedi

bu arada ghezzal beşiktaşı domaltmış ya lan.
4 dört yıllık sözleşme
3 milyon euro maaş
hoş geldin feghouli.