Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 mayis

E2UKPDhXIAogDOA

Ulan Nelsson gelirse inanılmaz heyecan verici kadromuz olacak. Genç sağ kanat ve 8 numara.

Tek problem kreş gibi olduk. Tecrübe eksikliği sorun olabilir ama yedeklerde bitik ama tecrübeli adam var.

Gedsonda gelecek ya kaçarı yok onun,kadro iyi olacak gibi bu sene belli oldu,ama terimin elinde heba olacak olması çok yüksek ihtimal, beni sıkıntıya sokuyor

gedson 2+8 e biterdi rahat

stopere 7milyon gömmek ne ya daha sağ açık alınacak
taksiti nerenizle okuyonuz yav 7 milyon'u dörde böldürmüşler işte haber doğruysa bu kadar basit

keza cica da olduğu gibi eğer taksit yapmasaydık 5-6'ya biterdi zaten gedson içinde taksitle gitmişizdir illaki lakin ne dediklerini bilmiyoruz
bu adamlara 7 gömenler gedson'a 10 da öder fakat mühim olan taksiti kabul etmeleri

gedson 2+8 e biterdi rahat

stopere 7milyon gömmek ne ya daha sağ açık alınacak
Mümkün olsa ilk biten transferlerden biri olurdu. Kulübü bırakmıyor, bıraksa da 15 den aşağısına razı olmayacağı belli. Bir dayanağın olduğunu sanmıyorum. Varsa, söyle de bilelim...

Eger geldiyse 2.5 bunun icin, 2.5 da Cica icin 5 milyon yapar. Berkan, Bay, Boey icin de 4 milyon versek 9 milyon yapar. 20 milyonluk butce olsa 11 milyon var. O parayi da Morutan - Gedson - Halil icin harcarlar.
Belki satislar da olacaktir.
Yani 117 milyon euro’ya Grealishi biz almis olsak, bu seneki taksidi 17 milyon euro olsa, halen 3 milyon euro transfer butcemiz olacakti.

Bu nasil bir muhasebe yahu. Dunyada zaten kaydadeger tum transferler taksitle yapiliyordu, yapiliyor.

Kutuda döneri zenginler anlamaz reis. Aramızda net siklet farkı var. Sen fümelenmis portakal yatağında ördek yerken biz pazardaki muammer amcanin döner tezgahinin önünde nöbet tuttuğumuz olmuştur

2021 yazı itibariyle Luyindama marcao'dan iyi durumda. Ayağı iyi diye marcao'yu göklere çıkarıp luyindamayı gömmeyi bırakın.
Luyindama’nın topu kontrol etmesi kendini toparlayıp pas vermesi 60 saniye alıyor, yanındaki adama pas veremiyor, ayağının altından top kaçırıyor, sakatlık sonrası yavaş da aynı zamanda. Marcao hayranı değilim ama Luyindama çok geride şu anda

Ben Luyindama'nın asıl sorununun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. En ufak hatasında saha kenarında çıldırıp abuk subuk hareketler yapan bir td varken o baskıyla top oynamayı unutuyor adam resmen.
Dogru kenardan sürekli neden çalım atıp top kaptirmiyorsun diye laf yiyor çünkü!!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt