- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Mrb...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu da söyliyim forum yönetimi gerçekten çok toleranslı ve anlayışlı. Cezalar mümkün olduğunca hep alt sınırdan veriliyo ve zaman zaman af da çıkıyor. Bana kalsaaaOk, şampiyon olursak şerefine buradan "AAK başta olmak üzere bütün banlara af diliyorum"adminestörlerden.

2. oldular diye Dias gidince Vertonghen, Ota ve yeni transferi koydular ve 3. oldularAdamların alt yapısı oyuncu kaynadığı için belki çok uğraşmak istememişlerdir, Florentino gibi.

150 beklerdim.Fm 20'de Morutan PA'sı 130-140 arası bişeydi
Bugün burada adı geçen Edon Zhegrovada çok yönlü bir oyuncu.. en çok çalım sonrası ayakta kalması iyi. duran toplarda iyi.
Fm 21'de 145'miş admirim baktım şimdi2. oldular diye Dias gidince Vertonghen, Ota ve yeni transferi koydular ve 3. oldular
O süreçte bir şey oldu ama kesinlikle.150 beklerdim.
96-2000Kanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
15 milyon euro vermişler admirim. Hocanın dediği çıkıyor işte böyle anlarda nasıl rekabet edeceksin bu paralarla? Rennes, Lorient, Sassoulo, Brighton veriyor bu paraları, orta sıra takımları adamların.O çocuğu ilk maçtan beri takipteyiz reis.
Dan scoutumuz @At Kafası ve @Yusuf Ciftci anlık bilgi aktarıyorlardı.
O takim cok ust duzeydi istisnalar olsada kanatsiz kapanan savunmayi acmak cok zorEmre çolaklı engin baytarlı takım kanatsızdı diyebiliriz
Kanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
Yapma ya izlemesi keyifli bir adam nazar değdi adama.Dizinden sakatlanıp çıkmış bugün
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FM scoutlarının beklentisi de büyükmüş o zaman. 150 üstü zaten world class adamlar oluyordu.Fm 21'de 145'miş admirim baktım şimdi
Diomande var aynı takımda, yarı fiyatına alırsın.15 milyon euro vermişler admirim. Hocanın dediği çıkıyor işte böyle anlarda nasıl rekabet edeceksin bu paralarla? Rennes, Lorient, Sassoulo, Brighton veriyor bu paraları, orta sıra takımları adamların.
Bağlantı oyuncuların iyi olduğu zaman sıkıntı yaşamazsın. Halil ve Cica burada çok önemli bir rol taşıyor.O takim cok ust duzeydi istisnalar olsada kanatsiz kapanan savunmayi acmak cok zor
Dreyer daha iyi o gelsin