Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ok, şampiyon olursak şerefine buradan "AAK başta olmak üzere bütün banlara af diliyorum"adminestörlerden.
Şunu da söyliyim forum yönetimi gerçekten çok toleranslı ve anlayışlı. Cezalar mümkün olduğunca hep alt sınırdan veriliyo ve zaman zaman af da çıkıyor. Bana kalsaaa :asd:

Sağ kanat transferini en kritik nokta olarak görüyorum. Her yaştan ve her kalibreden bütçemize uygun orta saha buluruz illa, paramız var çünkü. Ama sağ kanada hem skorer hem de belirli ölçüde pasörlük yapabilecek bi herifi nasıl, nerden bulacağız bu düşündürüyor beni.
Bu Berghuis'i canlı izlemedim ama videolardan tam aradığımız adam gibi görünüyordu. Keşke kaçırmasaydık.

Fm 21'de 145'miş admirim baktım şimdi
FM scoutlarının beklentisi de büyükmüş o zaman. 150 üstü zaten world class adamlar oluyordu.

Tabii Romanya scoutlarının kim olduğu da önemli ama genelde yüksek PA koyulmasına izin vermiyorlar diye biliyorum.

15 milyon euro vermişler admirim. Hocanın dediği çıkıyor işte böyle anlarda nasıl rekabet edeceksin bu paralarla? Rennes, Lorient, Sassoulo, Brighton veriyor bu paraları, orta sıra takımları adamların.
Diomande var aynı takımda, yarı fiyatına alırsın.

Kamaldeen fazla parladı, beklentimizin de ötesinde, çocuk Avrupa genelinde ortalamalarda en çok çalım atan oyunculardan biriydi.

Yaratıcılık ve oyuna katkı olarak şu dreyer den çok daha efektif morutan. Tek şanssızlığı Danimarka köyünde top koşturmak yerine Romanya da top koşturuyor olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt