Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif kim custy?Yav arkadaş bu herifin transfer aşkı yüzünden şimdide mustafanin adı çıkıyor takasta vallahi yazık yaa.
bjk yerlileri çöplük, yeni aldıkları yabancılardan falan biri sakatlansa birsey olsa necip, Oğuzhan, topalla falan oynayacak herifler.
he valla. buna rağmen şampiyon bjk olursa, gs ve fb derhal kapatılsın bu ülkede :dcok riskli kadro inanilmaz yaslilar
Larin, Texiera ve Ghezzal aynı anda oynarsa önlerine ya santrafor koymayacaksın ya da Elmander gibi birini koyacaksın.Solda larin sağda ghezzal yok mu abi bunlarda ?
Geçen sene ikisi de iyi performans vermişken nasıl kesecek bunlardan birinide kenanı alacak?
Bugün resmi site tam 09:00'da günaydın paylaşımı yapmış. Ne anlama geliyor bu. Sanki daha önce bununla ilgili yorumlar vardı.
bizim yerlilerin de çok iyi olduğu söylenemez.bjk yerlileri çöplük, yeni aldıkları yabancılardan falan biri sakatlansa birsey olsa necip, Oğuzhan, topalla falan oynayacak herifler.
larin solda başlıyordu ama genelde forvete doğru kayıyordu. aboubakar da forvetten sola kayıyordu.
şimdi de kenan'ı öne atarlar, larin ile yer değiştirir maç içinde
tabi kenan aboubakar gibi dribling, çalım yapamaz ama onu da texeira'dan bekleyecekler sanırım.
bakalım tutacak mı
Katiliyorum gecen gun sabah aksam hocayi elstirip hakaret eden Unal aysal kilikli Mustafa isimli sahis yuzunden 1 ay ceza yedim kendi 1 hafta .Cezadan sonra bile devam ediyor Terimle kalkiyor terimle yatiyor.Admin benim merak ettiğim birşey var. Terim'e karşı içi boş, altı doldurulamayan, hakarete varan eleştirilere neden yaptırım yok? İfade özgürlüğü kisvesi altında bildiğin hakarete varan yorumlar var. Hepsi için demiyorum ama %80 i boyle.
Burası Galatasaray forumu değil mi? Bu adamda kimine göre yaşayan, kimine göre gelmiş geçmiş en büyük Gs efsanesi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Üyeler birbirine hakaret ederse konudan atılıyor ama en büyük efsaneye saçma salak eleştiriler edilirse oyna devam. Aklım almıyor bazen admin. Bence bir el atsan iyi olur. Saygılar...
Admin benim merak ettiğim birşey var. Terim'e karşı içi boş, altı doldurulamayan, hakarete varan eleştirilere neden yaptırım yok? İfade özgürlüğü kisvesi altında bildiğin hakarete varan yorumlar var. Hepsi için demiyorum ama %80 i boyle.
Burası Galatasaray forumu değil mi? Bu adamda kimine göre yaşayan, kimine göre gelmiş geçmiş en büyük Gs efsanesi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Üyeler birbirine hakaret ederse konudan atılıyor ama en büyük efsaneye saçma salak eleştiriler edilirse oyna devam. Aklım almıyor bazen admin. Bence bir el atsan iyi olur. Saygılar...
ForvetLarin, Texiera ve Ghezzal aynı anda oynarsa önlerine ya santrafor koymayacaksın ya da Elmander gibi birini koyacaksın.
Geçen sene 3 çapa gibi oynuyorlardı ona rağmen çok fazla defansif zaafları vardı.
bjk'ye kıyasla yerli konusunda daha avantajlı görüyorum kendimizi Halil geldikten sonra.bizim yerlilerin de çok iyi olduğu söylenemez.
garanti yerlimiz var demek kolay değil. güvenmek durumunda olduğumuz oyuncular var.
bence yerli departmanında eli en sağlam takım fener.
Forvet
Larin-Texeria-Salih-Ghezzal
Josef
Tarzı planlıyorlar bence
Atiba dışarıda kalıyor
Skor alırsa böyle giderler
Bir iki tökezleme olursa senin değin plana dönerler
Texeria-Larin-Ghezzal
Salih-Josef-Atiba gibi
Larin, Texiera ve Ghezzal aynı anda oynarsa önlerine ya santrafor koymayacaksın ya da Elmander gibi birini koyacaksın.
Geçen sene 3 çapa gibi oynuyorlardı ona rağmen çok fazla defansif zaafları vardı.