Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat şu şampiyonlar liginden üç beş milyon daha fazla kapma sevdası Türk takımlarının en büyük kara deliği. Kim şampiyon oluyorsa clde bişeyler yapacağım sevdasına nerde kaşar varsa topluyor ve hemen başarı bekliyor. Başarı gelmeyince de onlarca milyon maaşla başbaşa kalıyorlar. Evet futbolda şu an cl en büyük para kaynağı ama oradan gelen para moruk topçuların maaşına gidince pek bir anlamı kalmıyor.Bu Besiktas cok agir sicip batiracak bu sene.
3 türk olacak takımda.
Ersin ve sol bek Rıdvan dışında diğer mevkilerde yabancıdan daha iyi oynatabilecekleri türk oyuncu yok.
Josef , Salih , Alex olur gibi.
Topal, Gökan töre , Oğuzhan , Necip rotasyona giren Türkler olur
Saol sende ogrenirsin izleye izleyeOfff futbol ustadisin sen ya
Teixeria'nın adının bizimle çıkmasının bir ehemmiyeti yok zira adam boştaydı. Eminim menajeri her kulüple iletişime geçmiştir. Bizim boş muhabirlerler de yazmıştır. Kıstas kabul etmez yani koreli ile.Teixeria bizimle çıktı adı ilk olarak tinerciler aldı, koreli stoper ilk bizimle çıktı adı kuşlar aldı , bakalım daha neler olacak
Zor .Benim futbol gecmisim yok sizin gibi ustadlari okuyup biseyler ogrenmeye calisiyorumSaol sende ogrenirsin izleye izleye
Bu Dieng atanamamıs Wanyamaya benzıyorDieng gelir gedson gelmezse üzülürüm. Hem sistem için hem de gedsonu seviyordum.
ciddiye alınacak bi haber değil o yav. büyük ihtimalle el ahly taraftarı olan bi gazeteci, zamalek'lileri kudurtmak için atmıştır ortayaYav arkadaş bu herifin transfer aşkı yüzünden şimdide mustafanin adı çıkıyor takasta vallahi yazık yaa.

Gormezden gel hocamZor .Benim futbol gecmisim yok sizin gibi ustadlari okuyup biseyler ogrenmeye calisiyorum