Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.608
- 2.184
- 1.748
Teixeria bizimle çıktı adı ilk olarak tinerciler aldı, koreli stoper ilk bizimle çıktı adı kuşlar aldı , bakalım daha neler olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine de bir acaba gelmez mi diye düşünmüş. Hakkını yememek lazımEkli dosyayı görüntüle 133975
Kafalara bak Allah'ın malı.
Messi senin mal kulübüne niye gelsin gerizekalı
Nelsson, koreliden daha potansiyelli ve izleyeni çok.Teixeria bizimle çıktı adı ilk olarak tinerciler aldı, koreli stoper ilk bizimle çıktı adı kuşlar aldı , bakalım daha neler olacak
gecen sezon bundeslıga ızlerken shalke maclarına denk geldıgımde gozum ekranda degılken spıker harıt harıt harıt gıdıyor dıye heyecanlanınca mrk edıp ekrana donuyodum ama sonuca ulastırdıgı bı pozısyon gormedımHarit Gecen sezon sol cizgide oynadi Ama 2 sezon önce Schalke 4-3-1-2 oynadigi icin 10
Numara da oynuyordu diye hatirliyorum
Yetenekli bir oyuncu Ama aradigimiz adam daha yaratici bir oyuncu olmali
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Offf futbol ustadisin sen yaAYok bizimkilerde yapiyor dogru ekip halinde blok halinde dar alanda baski hucum ve savunma o yuzden maclarda dar alanda yag gibi akiyoruz sen ne anlatiyorsun ben en son terim idmani izledim gomisli sezon duz kosu top kapmaca cift kale mac baska hic birsey yok biz bunlarin %30 unu yapsak ligi sile supururuz
Ekli dosyayı görüntüle 133975
Ekli dosyayı görüntüle 133975
Hafta sonu lig basliyor o yuzden zannetmiyorum artik verilen kararlar degismez. Degisse bile bu hafta aciklanmasi lazim ligler baslamadan once.Yabancı sınırı için RTE den sinyalmi aldı acaba bizimkiler inatla yabancı peşinde koşuyoruz yerli oyuncu ismi bile.gecmiyor
Messi: "Fenerbahçe'yi seçtim çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum"Ekli dosyayı görüntüle 133975
Teixera ve Ghezzal skor konusunda çok iyi seçenekler ama sol kanat ve santrafor bu tarz adam olamaz artık, olursa ciddi tempo problemi yaşarlar çünkü bu ikili defansa yardım etmez.
Orta sahada da Josef ve Atiba'nın yükü ağır olacaktır, Teixera santrafor oynamayacaksa Salih de sıklıkla yedek kalır.
haber/basın/güven => AsporTransferler bitmeden böyle haberler giren basına pek güvenmemek lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 133971Ekli dosyayı görüntüle 133970