Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bende neden hep bu aciklamayi yapmak zorunda kaliyorum. Renktaslar, bu isin sakatligi var covidi var rotasyonu var avrupasi var mac icinde oyuncu degisikliyi var. Kadro genis olmali yani...

Hocam katiliyorum sana tabi ki kadromuz genis olsun, ama bizim de derdimiz sahaya en ideal kadroyu cikarabilmek.

Dünya futbolunda 2 futbolcunun alternatifi yok. Biri Messi diğeri Ronaldo. Bu yüzden rakip takım tarafından istediğimiz oyuncu transfer edildiğinde gram üzülmem. Her zaman A ve B planın olacak. O olmuyorsa git başkasını al .Gedsonu fener transfer edebilir no problem.

Dünya futbolunda 2 futbolcunun alternatifi yok. Biri Messi diğeri Ronaldo. Bu yüzden rakip takım tarafından istediğimiz oyuncu transfer edildiğinde gram üzülmem. Her zaman A ve B planın olacak. O olmuyorsa git başkasını al .Gedsonu fener transfer edebilir no problem.
14 milyon euroya keşke alsalar. 14 milyon € Türkiye şartlarında çok büyük para. Tamam Gedson ligin sonuna doğru formunu tutturduğunda çok faydalı oldu ama futbol bu, 14 milyon € verirsin, ilk çıktığı maçlar gibi performans sergilerse patlar kalır. Çok net hatırlıyorum insanlar bu Gedson'u oynama garantili mi kiraladık, bu torpilli mi diye eleştiriler yapıyordu.

Harit Gecen sezon sol cizgide oynadi Ama 2 sezon önce Schalke 4-3-1-2 oynadigi icin 10
Numara da oynuyordu diye hatirliyorum

Yetenekli bir oyuncu Ama aradigimiz adam daha yaratici bir oyuncu olmali

Besiktaslilar gereksiz yere gaza geldi. Takimin yas ortalamasi 30+. Hepsi yuksek maas aliyor.
Ayni hatayi zamaninda kendileri ve bizde yaptik. Sampiyon olan takim maas butcesini inanilmaz zorluyor pili bitmis yildiz transferlerle. Bir sonraki sezon basari gelmeyincede patliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt