- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bende inanmıyorum adamlar kesin gibi konuşuyor forumlarında + hatta Boupenzda ile de imzalamışlarmış
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener 14m bir oyuncu vermesi imkansiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende inanmıyorum adamlar kesin gibi konuşuyor forumlarında + hatta Boupenzda ile de imzalamışlarmış
Herifin adı "bilgim yok "
Yav bende neden hep bu aciklamayi yapmak zorunda kaliyorum. Renktaslar, bu isin sakatligi var covidi var rotasyonu var avrupasi var mac icinde oyuncu degisikliyi var. Kadro genis olmali yani...
Zaten 2023 bitiyor. Neyine zorunlu oluyormus?
Bilgim Yok
@BilgimYok1907
Gedson Fernandes, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. 2 Senelik Kiralık Bedeli 7 M € (3.5 - 3.5) Zorunlu Satın Alma Opsiyonu 7 M €
İnşallah yalandır
14 milyon euroya keşke alsalar. 14 milyon € Türkiye şartlarında çok büyük para. Tamam Gedson ligin sonuna doğru formunu tutturduğunda çok faydalı oldu ama futbol bu, 14 milyon € verirsin, ilk çıktığı maçlar gibi performans sergilerse patlar kalır. Çok net hatırlıyorum insanlar bu Gedson'u oynama garantili mi kiraladık, bu torpilli mi diye eleştiriler yapıyordu.Dünya futbolunda 2 futbolcunun alternatifi yok. Biri Messi diğeri Ronaldo. Bu yüzden rakip takım tarafından istediğimiz oyuncu transfer edildiğinde gram üzülmem. Her zaman A ve B planın olacak. O olmuyorsa git başkasını al .Gedsonu fener transfer edebilir no problem.
Gedson fernandesin 2 sene sonra sozlesmesi bitiyor ayrica bildigim kadariyla,sozlesme uzatmayacakta,bonservisi elinde olan adama 7 milyon verecekler ha,agir palavra..Bende inanmıyorum adamlar kesin gibi konuşuyor forumlarında + hatta Boupenzda ile de imzalamışlarmış
İsterlerse Messi ile imzalasinlar 10 tane oyuncu göndermeden yol almaları imkansiz. 2 aya takim karışır birbirlerini yerler.Bende inanmıyorum adamlar kesin gibi konuşuyor forumlarında + hatta Boupenzda ile de imzalamışlarmış
Buda var at izi, kolpa izine karisti,bekleyelim.
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi