Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen geçen yıl içinde ukde kalan her transferi çebi'ye cebren yaptırıyor. çıkarsa daha ne çıkacak bilmiyorum, geçen yıl tavanını gördü zaten ama batarsa çok güzel batacak. bizim için izlemesi oldukça keyif olur.

Besiktaslilar gereksiz yere gaza geldi. Takimin yas ortalamasi 30+. Hepsi yuksek maas aliyor.
Ayni hatayi zamaninda kendileri ve bizde yaptik. Sampiyon olan takim maas butcesini inanilmaz zorluyor pili bitmis yildiz transferlerle. Bir sonraki sezon basari gelmeyincede patliyorlar.

adam kabız olmuş sıçmaya gidiyor gibi

Teixera ve Ghezzal skor konusunda çok iyi seçenekler ama sol kanat ve santrafor bu tarz adam olamaz artık, olursa ciddi tempo problemi yaşarlar çünkü bu ikili defansa yardım etmez.

Orta sahada da Josef ve Atiba'nın yükü ağır olacaktır, Teixera santrafor oynamayacaksa Salih de sıklıkla yedek kalır.

Teixera ve Ghezzal skor konusunda çok iyi seçenekler ama sol kanat ve santrafor bu tarz adam olamaz artık, olursa ciddi tempo problemi yaşarlar çünkü bu ikili defansa yardım etmez.

Orta sahada da Josef ve Atiba'nın yükü ağır olacaktır, Teixera santrafor oynamayacaksa Salih de sıklıkla yedek kalır.
Nainggolan'ı alacaklarmıs guya

1628501055906.png

Kafalara bak Allah'ın malı.

Messi senin mal kulübüne niye gelsin gerizekalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt