Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit Gecen sezon sol cizgide oynadi Ama 2 sezon önce Schalke 4-3-1-2 oynadigi icin 10
Numara da oynuyordu diye hatirliyorum

Yetenekli bir oyuncu Ama aradigimiz adam daha yaratici bir oyuncu olmali
gecen sezon bundeslıga ızlerken shalke maclarına denk geldıgımde gozum ekranda degılken spıker harıt harıt harıt gıdıyor dıye heyecanlanınca mrk edıp ekrana donuyodum ama sonuca ulastırdıgı bı pozısyon gormedım😂tam bal yapmayan arı yetenk super cok kıvrak ama bıtırıcılık zekası sıfır gercı shalke berbattı o yuzden cok fazla bıreysel oynuyodu

AYok bizimkilerde yapiyor dogru ekip halinde blok halinde dar alanda baski hucum ve savunma o yuzden maclarda dar alanda yag gibi akiyoruz sen ne anlatiyorsun ben en son terim idmani izledim gomisli sezon duz kosu top kapmaca cift kale mac baska hic birsey yok biz bunlarin %30 unu yapsak ligi sile supururuz
Offf futbol ustadisin sen ya

Ekli dosyayı görüntüle 133975

Kafalara bak Allah'ın malı.

Messi senin mal kulübüne niye gelsin gerizekalı
Ekli dosyayı görüntüle 133975

Kafalara bak Allah'ın malı.

Messi senin mal kulübüne niye gelsin gerizekalı
51585422-1F57-4674-9F7A-3DD777E90D43.webp

Bitmis abi

Yabancı sınırı için RTE den sinyalmi aldı acaba bizimkiler inatla yabancı peşinde koşuyoruz yerli oyuncu ismi bile.gecmiyor
Hafta sonu lig basliyor o yuzden zannetmiyorum artik verilen kararlar degismez. Degisse bile bu hafta aciklanmasi lazim ligler baslamadan once.

Geçen sene kimse önemsemezken ben bjk yi daha tehlikeli buluyordum bu sene de tam tersi bence fb daha formda olacak, bizim yarışacağımız fb olur. Ha ama biz erken salarsak bu sene ts-fb çekişmesi olur gibi.

Teixera ve Ghezzal skor konusunda çok iyi seçenekler ama sol kanat ve santrafor bu tarz adam olamaz artık, olursa ciddi tempo problemi yaşarlar çünkü bu ikili defansa yardım etmez.

Orta sahada da Josef ve Atiba'nın yükü ağır olacaktır, Teixera santrafor oynamayacaksa Salih de sıklıkla yedek kalır.

3 türk olacak takımda.

Ersin ve sol bek Rıdvan dışında diğer mevkilerde yabancıdan daha iyi oynatabilecekleri türk oyuncu yok.

Josef , Salih , Alex olur gibi.

Topal, Gökan töre , Oğuzhan , Necip rotasyona giren Türkler olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt