Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklıTrabzon bu sene büyük kumar oynuyor. Hayırlısı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklıTrabzon bu sene büyük kumar oynuyor. Hayırlısı...
Abdullah Avcı gelene kadardı o iş. Uğurcan gibi asset satıp parayı Hamsik, Gervinho, Peres gibi geri dönüşü olmayan adamlara döküyorlar şampiyonluk parolasıyla. Ya olamazlarsa?alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklı
Bu adamların da 1 milyar borcu var. Ben hamlelerine bir şey demiyorum zaten. Tutmazsa sıkıntıya girerler diyorum. Son sözleşmeli adamları şampiyonluk için getirdiler. Şampiyon olmazlarsa sıkıntı yaşayacaklar.alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklı
Arkadaslar, eskiden 5 sene oynadiktan sonra mi neydi yabanci oyuncular Turk pasaportu alabiliyorlardi, o kural niye degisti bilen varmi?
Cikip bir kac yabancimiz bagirsa Turk pasaportum olsa AKPye oy verirdim diye.
Ahmet Ercanlar, Bülent Uslu ve maalesef Nevzat Dindar falan.Çıldırıyorum
![]()
İstediğimiz verimi alamadık belki ama pasaportu gereği hep pazarları var diye düşünüyorum renkdaş. Kendisi istemiyormuş zaten.Bize gelen bütün brezilyalı 10 numaralardan zarar ettik nasıl ettirmez.
alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklı
Örtülü ödenekNerden paraları var, nerden bütçeleri sağlıklı açıklasana bir?
çoğu bedava geldi, maaş bütçeleri 20yi sıyırıyor, şampiyon olmazlarsa yine bir genci satıp repeat yapacaklarAbdullah Avcı gelene kadardı o iş. Uğurcan gibi asset satıp parayı Hamsik, Gervinho, Peres gibi geri dönüşü olmayan adamlara döküyorlar şampiyonluk parolasıyla. Ya olamazlarsa?
15-16 var herhalde simdi. Febe 19-20 vardir. Onlar bizden de beterbüyük sıkıntı olur. çok yabancımız var. elden çıkaramadıklarımıza lisans çıkarmayız diyordum ama böyle olursa fesih yapmak zorunda kalacağız.
alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklı
Free agent gelenlere eşşek yükü ile imza parası ödüyorlar. Kadroyu 2-3 sene sonra komple degıstırmek zorunda kalacaklar. Altyapıdan 3 adam cıktı. Yusuf satıldı, Ugurcan eli kulağında, Ömür ise elde patlayacak biraz daha sakatlanırsaçoğu bedava geldi, maaş bütçeleri 20yi sıyırıyor, şampiyon olmazlarsa yine bir genci satıp repeat yapacaklar
15 var galiba15-16 var herhalde simdi. Febe 19-20 vardir. Onlar bizden de beter
Cigaldau var biz orta sahaya alalım adam dieng gibi
Hocam ben Arap futbolcu gelmesin saçmalığı üzerinden söyledim. Yoksa burdaki genç arkadaşlar benim fikrimi değiştiremez. Çoğu menajerlik,fifa oyunları gibi sanıyor herşeyi.Zahavi fenere yazıldığında "aman ha o iş olmasın korkarım" demiş, "hemen devreye girelim bize gelsin" diye yazmıştım. Forumun genç futbol ulemaları Zahaviyi çöp ilan edip bana üstü kapalı laf çakmışlardı. O Zahavi bizi tek maçta perişan etti.
Yani foruma göreden ziyade istatistik ve videolarına bakıp fikir sahibi olmak daha iyi renkdaş. Yani sana göre önemli.
Şampiyonluk kadrosu yapıp emanet ettikleri adama bak.Abdullah Avcı gelene kadardı o iş. Uğurcan gibi asset satıp parayı Hamsik, Gervinho, Peres gibi geri dönüşü olmayan adamlara döküyorlar şampiyonluk parolasıyla. Ya olamazlarsa?
Bence feg ve falcao da fesih olacak tabi maaslarinin en az yarisi karsiliginda. Satabilirsek cagne ve luyindama yi satabiliriz oda toplam en fazla 8-9m gelir elde ederiz15 var galiba
nelsson gelince 16 olacak
kanat ve orta saha istiyoruz. 18'i görebiliriz
muhtemelen fesih yapacağız.
omar, sekidika, ozornwafor gönderilir. kalanlardan satış yapabilirsek kurala uygun hale geliriz.