Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alakasi yok, adamlarda para var ve bütçe baya sağlıklı
Bu adamların da 1 milyar borcu var. Ben hamlelerine bir şey demiyorum zaten. Tutmazsa sıkıntıya girerler diyorum. Son sözleşmeli adamları şampiyonluk için getirdiler. Şampiyon olmazlarsa sıkıntı yaşayacaklar.

Arkadaslar, eskiden 5 sene oynadiktan sonra mi neydi yabanci oyuncular Turk pasaportu alabiliyorlardi, o kural niye degisti bilen varmi?

Cikip bir kac yabancimiz bagirsa Turk pasaportum olsa AKPye oy verirdim diye.

Genel Hükümlere Göre Türk Vatandaşlığının Kazanılması

5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 11 inci maddesi uyarınca Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda;

Kendi millî kanununa, vatansız ise 4721 sayılı Türk Medenî Kanununa göre ergin ve ayırt etme gücüne sahip olmak.
Başvuru tarihinden geriye doğru Türkiye'de kesintisiz beş yıl ikamet etmiş olmak.
Türkiye'de yerleşmeye karar verdiğini; Türkiye'de taşınmaz mal edinmek, iş kurmak, yatırım yapmak, ticaret ve iş merkezini Türkiye'ye nakletmek, çalışma iznine tabi olarak bir iş yerinde çalışmak ve benzeri davranışlarla teyit etmiş olmak veya Türk vatandaşı ile evlenmek, ailece müracaat etmek, daha önce Türk vatandaşlığını kazanmış olan ana, baba, kardeş ya da çocuk sahibi olmak veya eğitimini Türkiye'de tamamlamak.
Genel sağlık bakımından tehlike teşkil eden bir hastalığı bulunmamak.
Toplum içinde birlikte yaşamanın gerektirdiği sorumluluk duygusu ile davranarak iyi ahlak sahibi olduğunu göstermek, davranışları ile çevresine güven vermek, toplumca hoş karşılanmayan ve toplum değerlerine aykırı kötü alışkanlığı bulunmamak.
Toplumsal yaşama uyum sağlayabilecek düzeyde Türkçe konuşabilmek.
Türkiye'de kendisinin ve bakmakla yükümlü olduğu kimselerin geçimini sağlayacak gelire veya mesleğe sahip olmak.
Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak.
şartları aranır.

5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 12 nci maddesinde sayılan hallerde yabancılar mili güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak kaydıyla, genel olarak Türk vatandaşlığının kazanılmasında aranılan diğer şartlara bakılmaksızın Bakanlığın teklifi, Bakanlar Kurulunun kararıyla Türk vatandaşlığını kazanabilirler.

5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 12 nci maddesi uyarınca:

Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak şartıyla Bakanlığın teklifi, Bakanlar Kurulunun kararı ile aşağıda belirtilen yabancılar Türk vatandaşlığını kazanabilirler.
Türkiye'ye sanayi tesisleri getiren veya bilimsel, teknolojik, ekonomik, sosyal, sportif, kültürel, sanatsal alanlarda olağanüstü hizmeti geçen ya da geçeceği düşünülen ve ilgili bakanlıklarca haklarında gerekçeli teklifte bulunulan kişiler.
4/4/2013 tarihli ve 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanununun 31 inci maddesinin birinci fıkrasının (j) bendi uyarınca ikamet izni alanlar ile Turkuaz Kart sahibi yabancılar ve bunların yabancı eşi, kendisinin ve eşinin ergin olmayan veya bağımlı yabancı çocuğu.
Vatandaşlığa alınması zaruri görülen kişiler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıldırıyorum :asd::asd::asd::asd:

E8V-ffWX0AMCbHK
Ahmet Ercanlar, Bülent Uslu ve maalesef Nevzat Dindar falan.
Bu tip fanatikler olduğu sürece sadece komik duruma düşürürler.
İçlerinde gerçi tek gazeteci olmayan Bülent Uslu gördün mü :D:D

Futbol aleminde en yorumlarını beğendiğim hangi takımlı olduğunu bilmediğim bir adam var o da serkan akkoyun
Keşke sayısı artsa.

Abdullah Avcı gelene kadardı o iş. Uğurcan gibi asset satıp parayı Hamsik, Gervinho, Peres gibi geri dönüşü olmayan adamlara döküyorlar şampiyonluk parolasıyla. Ya olamazlarsa?
çoğu bedava geldi, maaş bütçeleri 20yi sıyırıyor, şampiyon olmazlarsa yine bir genci satıp repeat yapacaklar

Trabzon dönem dönem iyi sekanslar versede varacağı yer başarısızlık olur hepsi şöhret adam kim koşup rakipten top kapacak en basit mantıkla. Hamsik-Bakasetas-Nwakeame-Gervinho hepsi ayağına top bekleyecek adamlar.

çoğu bedava geldi, maaş bütçeleri 20yi sıyırıyor, şampiyon olmazlarsa yine bir genci satıp repeat yapacaklar
Free agent gelenlere eşşek yükü ile imza parası ödüyorlar. Kadroyu 2-3 sene sonra komple degıstırmek zorunda kalacaklar. Altyapıdan 3 adam cıktı. Yusuf satıldı, Ugurcan eli kulağında, Ömür ise elde patlayacak biraz daha sakatlanırsa

Ts ve bjk büyük kumar oynuyor

fb kadrosu zaten hazir dogru ekleme yapiyorlar bazi gereksizleri elden cikartmalilar

biz su an icin özellikle boey ve berkan ile dogru hamleler yaptik cica kapali kutu ama maasi yerinde PVA nin özellikleri ortada Soso ve Falcao yu elden cikartmaliyiz ama zor. Belki bir sezon daha kaybederiz ama sezon sonu takim fisek gibi olmali.

15-16 var herhalde simdi. Febe 19-20 vardir. Onlar bizden de beter
15 var galiba
nelsson gelince 16 olacak

kanat ve orta saha istiyoruz. 18'i görebiliriz

muhtemelen fesih yapacağız.

omar, sekidika, ozornwafor gönderilir. kalanlardan satış yapabilirsek kurala uygun hale geliriz.

Zahavi fenere yazıldığında "aman ha o iş olmasın korkarım" demiş, "hemen devreye girelim bize gelsin" diye yazmıştım. Forumun genç futbol ulemaları Zahaviyi çöp ilan edip bana üstü kapalı laf çakmışlardı. O Zahavi bizi tek maçta perişan etti.

Yani foruma göreden ziyade istatistik ve videolarına bakıp fikir sahibi olmak daha iyi renkdaş. Yani sana göre önemli.
Hocam ben Arap futbolcu gelmesin saçmalığı üzerinden söyledim. Yoksa burdaki genç arkadaşlar benim fikrimi değiştiremez. Çoğu menajerlik,fifa oyunları gibi sanıyor herşeyi.

Abdullah Avcı gelene kadardı o iş. Uğurcan gibi asset satıp parayı Hamsik, Gervinho, Peres gibi geri dönüşü olmayan adamlara döküyorlar şampiyonluk parolasıyla. Ya olamazlarsa?
Şampiyonluk kadrosu yapıp emanet ettikleri adama bak.
Cidden kafaları çalışmıyor. Ne kadar yeterli görmesem de yine de iyi kötü kan uyumu oluşmuş taraftarla tamamen bir olmuş ünal karaman vardı. Adam tırt kadrolardan iyi kötü oyuncuları parlatıcak oyun sistemi yaratıp ofansif göze hoş gelen oyun oynatıyordu. Başakşehir senesinde gidip devre arasında ayrılıp konuşmasını bilmeyen karizması 0 olan hüseyin çimşiri getirdiler. O sene devam etselerdi başak falan şampiyon olamazdı.

Herneyse sözün özü eğer böyle kaliteli bir kadro vericeksen(2 senelik geri dönüşü asla olmayan) gidip hakeden ADAM olan birine verseydin. Avcı gibi mıymıy konuşup hiç bir moktan anlamayan, bir şeyler yapıyormuş gibi gözüküp hiç bir şey yapmayan, yıllardan beri eğitim vs falan diyip tek geliştirdiği adam VİSCA olan bir adama mı verilir ??? Neyse beter olsunlar.

15 var galiba
nelsson gelince 16 olacak

kanat ve orta saha istiyoruz. 18'i görebiliriz

muhtemelen fesih yapacağız.

omar, sekidika, ozornwafor gönderilir. kalanlardan satış yapabilirsek kurala uygun hale geliriz.
Bence feg ve falcao da fesih olacak tabi maaslarinin en az yarisi karsiliginda. Satabilirsek cagne ve luyindama yi satabiliriz oda toplam en fazla 8-9m gelir elde ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt