Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cica ve Nelsson Avrupa Ligi elemelerinde yok. Bu kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki forveti Türk düşünüyorlardır. (Halil)Açıkçası Nelson yerine sağ açık ve ortasahaya isterdim yabancı yanlış planlama yaptık bence
Johnstone ve Randersi Cica ve Nelsson olmadan elemiyorsak Avrupa Ligine katilmamamiz daha hayirli olacaktir reisCica ve Nelsson Avrupa Ligi elemelerinde yok. Bu kötü oldu
Çok hücumcu kadro doğru söylüyorsun. dorukhan ve beratın birlikte oynadığı bir kadroya dönüşür sezon içerisinde.Trabzon kaybettiği maçlarda 3 den aşağı yemez.Takım savunması yerle bir.
Evet perşembeBizim maç perşembe günü mü? Ona göre şehir dışı planı yapayım.
Nice 2 hahaha süper ya. Nice ne enayi dediydim ilk 10 rakamını duyunca.Avrupa'da oynamadıkalrı sürece Uğurcan'a 10 milyon euronun üstünde teklif zor gelir.
Maignan gibi kaleci 13'e gitti, takımlar akıllandı biraz da olsa.
Ersin için de 10 dediler Nice'in teklifi 2 milyon euroymuş.
oyun yapısı onyekuruya benziyor. Savunma arkasına koşu. O kadar gol atabilir mi bilmem. Ben keremi sağda daha çok beğeniyorum. Barış solda oynarsa etkili olur gibi.Barış Alper Yilmaz bi patlama yapar mı acaba. İlk 11'in vazgeçilmez oyuncusu oluyormuş bir de. Ne güzel olur
Oynatırsa patlama yapar, oynatmazsa elimize patlar.Barış Alper Yilmaz bi patlama yapar mı acaba. İlk 11'in vazgeçilmez oyuncusu oluyormuş bir de. Ne güzel olur
Ayrıca yeni yapılan sözleşmeyle geçmişten gelen devam eden sözleşme kıyaslanmaz.
Herkeste Falcao, Feg, Babel sözleşmeleri var mevzu onlar değil mevzu bundan sonra aynı sözleşmelerin altına girmemek. Beşiktaş ile Trabzonspor başarılı olmak zorunda, o paraların karşılığı ancak ŞL ile gelir ki seneye ŞL olmama ihtimali en az % 50.
Bizle Fener bu konuda doğru ilerliyor, başarısız da olunsa elde satılabilir assetler olması muhtemel eğer oyuncular geliştirilebilir ve iyi pazarlanırsa.
Geçen maçı Erzurum da izledik berabere kaldık bu maçı da kayseri de izleyelim bakalım ne olacak?Evet perşembe