Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da oynamadıkalrı sürece Uğurcan'a 10 milyon euronun üstünde teklif zor gelir.

Maignan gibi kaleci 13'e gitti, takımlar akıllandı biraz da olsa.

Ersin için de 10 dediler Nice'in teklifi 2 milyon euroymuş.
Nice 2 hahaha süper ya. Nice ne enayi dediydim ilk 10 rakamını duyunca.

Barış Alper Yilmaz bi patlama yapar mı acaba. İlk 11'in vazgeçilmez oyuncusu oluyormuş bir de. Ne güzel olur
oyun yapısı onyekuruya benziyor. Savunma arkasına koşu. O kadar gol atabilir mi bilmem. Ben keremi sağda daha çok beğeniyorum. Barış solda oynarsa etkili olur gibi.

Ayrıca yeni yapılan sözleşmeyle geçmişten gelen devam eden sözleşme kıyaslanmaz.

Herkeste Falcao, Feg, Babel sözleşmeleri var mevzu onlar değil mevzu bundan sonra aynı sözleşmelerin altına girmemek. Beşiktaş ile Trabzonspor başarılı olmak zorunda, o paraların karşılığı ancak ŞL ile gelir ki seneye ŞL olmama ihtimali en az % 50.

Bizle Fener bu konuda doğru ilerliyor, başarısız da olunsa elde satılabilir assetler olması muhtemel eğer oyuncular geliştirilebilir ve iyi pazarlanırsa.

4 tane 01.01.97 den sonra dogmus kendi alt yapindan ve 2 tane 01.01.97 den sonra dogumus ve türk altyapisindan olan oyuncu kuralina bakarak, hangi 14 türkü kadroya alirdin? Ilk 4 ve 2 tane olan oyuncular icin cok alternatif yok ve nerdeyse kendiliginden belli olur.

Ilk 4 = Berk, Isik Kaan, Yunus, Atalay olur herhalde. Diger 2 Baris Alper ve Kerem. Son 8 türk kim olur sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt