YASAKLI KAYNAK
Victor Nelsson Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
• Bonservis: 7 milyon Euro + Bonus
• Maaş: 1 milyon Euro + Bonus
uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YASAKLI KAYNAK
Yağız yasaklı falan forumda ama en sağlam bilgi de onda hayırlı olsun tekrardan akşam kap gelir yada geceYASAKLI KAYNAK
hayırlı uğurlu olsunYASAKLI KAYNAK
çok uzadı. Uzadıkça lan acaba? diyorsun.Yağız yasaklı falan forumda ama en sağlam bilgi de onda hayırlı olsun tekrardan akşam kap gelir yada gece
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 134067yolda gsc forum okuyarak yururken iki isvecli kiz galatasaray diyerek gulup gectiler yanimdan. Tam duymadim ne dediklerini, artik dalga mi gectiler yoksa eski Gsyi mi hatirladilar bilemedim![]()
9.30 a kadar gelmezse seni raporlarım.bu iş bitmiş 2 3 saate kalmaz musap kırmızıyı açar
Nasıl yatmış onu anlamadım kim diyorEvet nelsson transferi yatmış maalesef marcao-luyiden devam dünde dedim karar değiştirmiştir diye içgüdülerime her zaman güvenirim ki bugünde yanıltmadı beni
Dün maçı vardı bugün menajeri geldi prosedürler hallolmustur bir de bizimkiler geç açıklamayı seviyorçok uzadı. Uzadıkça lan acaba? diyorsun.
Renkdaş yeni bir düşman kazanma.9.30 a kadar gelmezse seni raporlarım.