Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.903
- 40.689
- 3.413
Ha söyle ank, bilgi sizmiyor. Gelsin itiraflar. Bu dediklerini bizde biliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KamilYasakli kaynak kimi dedi?
Transfer politikası tamam gençlere yönelelim ama pozisyon önceliği olarak bana saçma geliyor. Geçen sene en az gol yiyen takımdık. Sorun hücum anlamında yaratıcılık eksikliğimizdi. İkinci yarı bu eksikliği Onyekuru bir nebze de olsa giderdi. Şimdi skorer oyuncumuz Onyekuru'yu almadık. Hücuma herhangi bir takviye de yapmadık. Hücum anlamında iki sezondur ciddi sorun yaşıyoruz ama hep defansa yönelik transfer yapıyoruz.Fener i bilmem de Beşiktaş ve bilhassa Trabzonspor un kadrosu bize göre çok ofansif . Bizim özellikle deplasmanlarda işimiz zor
Falcao gibimi Bi bitmedinizbize golcü lazım. gol atan bir adam lazım. topu her koşulda rakip kaleye sokacak biri. halil iyidir hoştur ama ihtiyacımız bu değil. biz galatasarayız. tartışmasız bir isim lazım oraya. stoperden önceliklidir.
ihtiyaçlarımız.
gedson
golcü
sağ açık
stoper
sol açık
biliyorum yabancı kuralı. planı yasak kalkacakmış gibi yapıyoruz bence..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedek kaleci(hoca istemiyor) orta saha, sag kanat, halil ilk önce elzem olanlar. Digerleri firsat olur olursaKac transfer daha yapacagiz veya yapmaliyiz?
Isveçli kızlarla bize hava atığın ha yazıklar olsun. Gel sende gor buraları demiyorsunEkli dosyayı görüntüle 134067yolda gsc forum okuyarak yururken iki isvecli kiz galatasaray diyerek gulup gectiler yanimdan. Tam duymadim ne dediklerini, artik dalga mi gectiler yoksa eski Gsyi mi hatirladilar bilemedim![]()
Ekli dosyayı görüntüle 133958
Boateng ve Ribery Bayern Münih tesislerinde şu an antremanlarına devam ediyor. Boateng ayarında bir Defans oyuncusuna ihtiyaçımız var aslında![]()
Evet nelsson transferi yatmış maalesef marcao-luyiden devam dünde dedim karar değiştirmiştir diye içgüdülerime her zaman güvenirim ki bugünde yanıltmadı beni
İnsallah hücuma da 2 , 3 takviye yaparız .Transfer politikası tamam gençlere yönelelim ama pozisyon önceliği olarak bana saçma geliyor. Geçen sene en az gol yiyen takımdık. Sorun hücum anlamında yaratıcılık eksikliğimizdi. İkinci yarı bu eksikliği Onyekuru bir nebze de olsa giderdi. Şimdi skorer oyuncumuz Onyekuru'yu almadık. Hücuma herhangi bir takviye de yapmadık. Hücum anlamında iki sezondur ciddi sorun yaşıyoruz ama hep defansa yönelik transfer yapıyoruz.
BURDA yaziyorda olabilirASpordaki muhabir bizden fazlasını değil azını biliyor.
Torpillinin ve kolpacının teki.
Muriç'i de bizden görüp yazmıştır.
Kullanırız top tekniği çok yüksek oyuncu bize dribbling yapan değil kanattan oyun kuruculuk yapacak şut atacak adam lazım tam isabet olur. Santos da Renyeri mi diyosun acaba renktasBaktım videosuna şutları müthiş -Bakasetas’tan bile sert vuruyor- ama dribling zayıf gibi geldi. Scarpa’yı serbest oyun kurucu olarak kanatta kullanabilir miyiz? Bir de Santos’ta bir cüce vardı, ona ne oldu biliyor musun? Valbuena tarzı o da iş yapar gibi.