Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener i bilmem de Beşiktaş ve bilhassa Trabzonspor un kadrosu bize göre çok ofansif . Bizim özellikle deplasmanlarda işimiz zor
Transfer politikası tamam gençlere yönelelim ama pozisyon önceliği olarak bana saçma geliyor. Geçen sene en az gol yiyen takımdık. Sorun hücum anlamında yaratıcılık eksikliğimizdi. İkinci yarı bu eksikliği Onyekuru bir nebze de olsa giderdi. Şimdi skorer oyuncumuz Onyekuru'yu almadık. Hücuma herhangi bir takviye de yapmadık. Hücum anlamında iki sezondur ciddi sorun yaşıyoruz ama hep defansa yönelik transfer yapıyoruz.

bize golcü lazım. gol atan bir adam lazım. topu her koşulda rakip kaleye sokacak biri. halil iyidir hoştur ama ihtiyacımız bu değil. biz galatasarayız. tartışmasız bir isim lazım oraya. stoperden önceliklidir.
ihtiyaçlarımız.
gedson
golcü
sağ açık
stoper
sol açık

biliyorum yabancı kuralı. planı yasak kalkacakmış gibi yapıyoruz bence..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao gibimi Bi bitmediniz

6 veya 6.5 milyon teklif doğruysa arap basını oyuncunun ayrılmaya çok yakın olduğunu yazıyor
Taraftar da 6.5 milyon teklifi çok beğenmiş. 'Mükemmel teklif, alternatifimiz de var nasıl olsa, satalım' diyorlar
1.1 milyona aldıklarını düşününce teklif iyi baya

Transfer politikası tamam gençlere yönelelim ama pozisyon önceliği olarak bana saçma geliyor. Geçen sene en az gol yiyen takımdık. Sorun hücum anlamında yaratıcılık eksikliğimizdi. İkinci yarı bu eksikliği Onyekuru bir nebze de olsa giderdi. Şimdi skorer oyuncumuz Onyekuru'yu almadık. Hücuma herhangi bir takviye de yapmadık. Hücum anlamında iki sezondur ciddi sorun yaşıyoruz ama hep defansa yönelik transfer yapıyoruz.
İnsallah hücuma da 2 , 3 takviye yaparız .

Baktım videosuna şutları müthiş -Bakasetas’tan bile sert vuruyor- ama dribling zayıf gibi geldi. Scarpa’yı serbest oyun kurucu olarak kanatta kullanabilir miyiz? Bir de Santos’ta bir cüce vardı, ona ne oldu biliyor musun? Valbuena tarzı o da iş yapar gibi.
Kullanırız top tekniği çok yüksek oyuncu bize dribbling yapan değil kanattan oyun kuruculuk yapacak şut atacak adam lazım tam isabet olur. Santos da Renyeri mi diyosun acaba renktas

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt