Süleyman Durmaz
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2010
- 331
- 210
- 1.313
Yazdığını Birtane beğenen varmı Allahını kuşusen türkiye yanıyor konusunda faildinde,futbol konusundada ayrı failsin abdullah
birincisi benim yazdığım msjda maliyet diye birşey yazmıyo,sadece takımın sürekli değiştiği yazıyor,he bu da çakıl taşıyla olmuyo tabi,o konudada ayrı sürklase ederim seni istersen
kimsenin kimseyi itibarsızlaştırmaya çalıştığı yok, takımın itibarı 2 paralık oldu bile diyemiyorum,itibar diye bişey kalmadı
itibar peşinde koşacaksan ftnin gsnin itibarını bitirmesinin peşinde koşacaksın
2.maddedeki yazdığına kendin inandınmı,yedlin gönderilmek isteniyor,mohamedi almayacağının yollarını yapmaya şimdiden başladı,kuruyu zaten almadı,sen şimdi neyi savundun,bak aldığı 5 kişiden 3 kişiyi silmiş şimdi,1500 kişi çıkmıyo zaten sahaya 11 kişi çıkıyo,11de 3 bile ciddi bi rakam ki gedsonla halili alamazsak 5 olacak bu sayı mecburi,oda ilk 11in yarısı ediyor zaten
tudorun kadrosuna geldi
18-19da
nagatomo(da)luyi,marcao,diagne,akbaba 5 adam aldı ilk 11e(takımın yarısı)
19-20de
falcao,babel,seri,nzonzi,lemina,saracchiyi aldırdı,6 adam ediyo ilk 11in yine yarısı değişti
20-21de
etebo,arda,kılınç,mohamed,gedson,omar/yedlin,kuru 7 adam aldırdı,kadronun yine yarısından fazlası değişti
21-22de
boey,nelson,anholt,cicaldu,berkan 5 isim aldı daha şimdiden ki bu sayı 8e çıkacak büyük ihtimalle,11in nerdeyse hepsi değişti yine,yine ve yine
bak ben belgelerle konuştum
hesaplamaları yaparkende rotasyona alınanları hiç saymadım bile(fatih,okan,şener,alpaslan,aytaç,ozorn,ömer,taşdemir,taylan,mitroglou,kerem,barış vs vs) sadece 11 için alınanları yazdım
gördüğün gibi her sene yeni bir kadro kurmuşuz ve kurmayada devam ediyoruz,beyefendi topçuları çöp etmeseydi,düzgün antrenman yaptırıp sakatlıkları minimuma indirseydi ilk 11 için kiralık alınan seri,lemina,zonzi,saracchi,mohamed ve kuruyla devam edebilirdi,hiçbirini istemedi oyuncuları çöp ettiği için
geçiceksin bahaneleri
sen osya tek transfer yapabildim diye ağlayıp eteboya milyonlar saçarken bjk josef malıyla tüm rakip osları sürklase etti,bize yazılsa ya bi yürüyün gidin diyeceğimiz welinton ve nskalayla oynadı defte üç kuruşa,bizim hz terim sadece luyiye 13 verdirirken
kalecimiz para sayma makinesini aktif kullanırken bjk bizim 2. kaleci yapmayacağımız ersinle şamp oldu,larine 40lık atibaya girmiyorum bile,abu bize gelseydi sakatlıktan sahaya çıkamazdı durumlar malum
acıtasyon yapmayı bırakın artık
bizimkiler 150 milyon kişi falcaoyu havalimanında karşılamaya giderken sörloth ligi sallıyodu,bupenza şov yapıyodu,bakasetas takımını ipten alıyodu 2 kuruşa
13 milyon elimize geçtide ne oldu,gittin diagneye verdin işte,o olmasaydı tettehe verecektin,ne değişti,kafa aynı kafa
senin bu gereksiz itibar peşinde koşmanı çok sevdim ama,takımımızın 2 şampiyonluğundaki başrollerden biri belhandanın itibarının peşinde koştunmu hiç,feghouliyede full destek veriyosundur inş yata yata 5milyonu cukkalarken