Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen türkiye yanıyor konusunda faildinde,futbol konusundada ayrı failsin abdullah

birincisi benim yazdığım msjda maliyet diye birşey yazmıyo,sadece takımın sürekli değiştiği yazıyor,he bu da çakıl taşıyla olmuyo tabi,o konudada ayrı sürklase ederim seni istersen

kimsenin kimseyi itibarsızlaştırmaya çalıştığı yok, takımın itibarı 2 paralık oldu bile diyemiyorum,itibar diye bişey kalmadı

itibar peşinde koşacaksan ftnin gsnin itibarını bitirmesinin peşinde koşacaksın

2.maddedeki yazdığına kendin inandınmı,yedlin gönderilmek isteniyor,mohamedi almayacağının yollarını yapmaya şimdiden başladı,kuruyu zaten almadı,sen şimdi neyi savundun,bak aldığı 5 kişiden 3 kişiyi silmiş şimdi,1500 kişi çıkmıyo zaten sahaya 11 kişi çıkıyo,11de 3 bile ciddi bi rakam ki gedsonla halili alamazsak 5 olacak bu sayı mecburi,oda ilk 11in yarısı ediyor zaten

tudorun kadrosuna geldi
18-19da

nagatomo(da)luyi,marcao,diagne,akbaba 5 adam aldı ilk 11e(takımın yarısı)

19-20de

falcao,babel,seri,nzonzi,lemina,saracchiyi aldırdı,6 adam ediyo ilk 11in yine yarısı değişti

20-21de

etebo,arda,kılınç,mohamed,gedson,omar/yedlin,kuru 7 adam aldırdı,kadronun yine yarısından fazlası değişti

21-22de

boey,nelson,anholt,cicaldu,berkan 5 isim aldı daha şimdiden ki bu sayı 8e çıkacak büyük ihtimalle,11in nerdeyse hepsi değişti yine,yine ve yine

bak ben belgelerle konuştum

hesaplamaları yaparkende rotasyona alınanları hiç saymadım bile(fatih,okan,şener,alpaslan,aytaç,ozorn,ömer,taşdemir,taylan,mitroglou,kerem,barış vs vs) sadece 11 için alınanları yazdım

gördüğün gibi her sene yeni bir kadro kurmuşuz ve kurmayada devam ediyoruz,beyefendi topçuları çöp etmeseydi,düzgün antrenman yaptırıp sakatlıkları minimuma indirseydi ilk 11 için kiralık alınan seri,lemina,zonzi,saracchi,mohamed ve kuruyla devam edebilirdi,hiçbirini istemedi oyuncuları çöp ettiği için

geçiceksin bahaneleri

sen osya tek transfer yapabildim diye ağlayıp eteboya milyonlar saçarken bjk josef malıyla tüm rakip osları sürklase etti,bize yazılsa ya bi yürüyün gidin diyeceğimiz welinton ve nskalayla oynadı defte üç kuruşa,bizim hz terim sadece luyiye 13 verdirirken

kalecimiz para sayma makinesini aktif kullanırken bjk bizim 2. kaleci yapmayacağımız ersinle şamp oldu,larine 40lık atibaya girmiyorum bile,abu bize gelseydi sakatlıktan sahaya çıkamazdı durumlar malum

acıtasyon yapmayı bırakın artık

bizimkiler 150 milyon kişi falcaoyu havalimanında karşılamaya giderken sörloth ligi sallıyodu,bupenza şov yapıyodu,bakasetas takımını ipten alıyodu 2 kuruşa

13 milyon elimize geçtide ne oldu,gittin diagneye verdin işte,o olmasaydı tettehe verecektin,ne değişti,kafa aynı kafa

senin bu gereksiz itibar peşinde koşmanı çok sevdim ama,takımımızın 2 şampiyonluğundaki başrollerden biri belhandanın itibarının peşinde koştunmu hiç,feghouliyede full destek veriyosundur inş yata yata 5milyonu cukkalarken
Yazdığını Birtane beğenen varmı Allahını kuşu

Ben çok mu içtim yoksa 1 milyar TL alacağımız mi varmış???

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
*Konsolide borç (toplam borç):3 milyar lira (300 m.euro)
*Alacak:730 milyon lira (73 m euro)
*Borç alacak farkı:2.27milyar lira (227 m euro)
*Bu borçların 500 milyon lirası kısa vadeli borç (50 m.euro)
*Geri kalan kısmı da(1.727 milyar lira)Bankalar Birliği yapılandırması ile 9 yıla yayılarak Türk lirası üzerinden ödenecek anladığım kadarıyla.
Not: Riva, stat sponsorluk anlaşması,loca-tribün geliri gibi ek kaynaklar bu listede yok, normalde iyi bir mali planlama ile loca, yayın gelirleri, tribün gelirleri, forma sponsorluk anlaşmaları ile kulüp faaliyetleri yürütülüp devam eden Riva gelirleri,stat ismi ve ileride imara açılması planlanan Florya ile borçlar çok rahatlıkla biter hatta yeni projeler için para bile kalır.Oyunculara yüksek maaş vermeyerek ilk adımı olumlu attık ancak yüksek bonservis bedelleri ile oyuncular fos çıkar ve sportif başarı gelmezse sürekli yeni takım yapma zorunda kalırız ve Fenerbahçe gibi batariz.

sen türkiye yanıyor konusunda faildinde,futbol konusundada ayrı failsin abdullah

birincisi benim yazdığım msjda maliyet diye birşey yazmıyo,sadece takımın sürekli değiştiği yazıyor,he bu da çakıl taşıyla olmuyo tabi,o konudada ayrı sürklase ederim seni istersen

kimsenin kimseyi itibarsızlaştırmaya çalıştığı yok, takımın itibarı 2 paralık oldu bile diyemiyorum,itibar diye bişey kalmadı

itibar peşinde koşacaksan ftnin gsnin itibarını bitirmesinin peşinde koşacaksın

2.maddedeki yazdığına kendin inandınmı,yedlin gönderilmek isteniyor,mohamedi almayacağının yollarını yapmaya şimdiden başladı,kuruyu zaten almadı,sen şimdi neyi savundun,bak aldığı 5 kişiden 3 kişiyi silmiş şimdi,1500 kişi çıkmıyo zaten sahaya 11 kişi çıkıyo,11de 3 bile ciddi bi rakam ki gedsonla halili alamazsak 5 olacak bu sayı mecburi,oda ilk 11in yarısı ediyor zaten

tudorun kadrosuna geldi
18-19da

nagatomo(da)luyi,marcao,diagne,akbaba 5 adam aldı ilk 11e(takımın yarısı)

19-20de

falcao,babel,seri,nzonzi,lemina,saracchiyi aldırdı,6 adam ediyo ilk 11in yine yarısı değişti

20-21de

etebo,arda,kılınç,mohamed,gedson,omar/yedlin,kuru 7 adam aldırdı,kadronun yine yarısından fazlası değişti

21-22de

boey,nelson,anholt,cicaldu,berkan 5 isim aldı daha şimdiden ki bu sayı 8e çıkacak büyük ihtimalle,11in nerdeyse hepsi değişti yine,yine ve yine

bak ben belgelerle konuştum

hesaplamaları yaparkende rotasyona alınanları hiç saymadım bile(fatih,okan,şener,alpaslan,aytaç,ozorn,ömer,taşdemir,taylan,mitroglou,kerem,barış vs vs) sadece 11 için alınanları yazdım

gördüğün gibi her sene yeni bir kadro kurmuşuz ve kurmayada devam ediyoruz,beyefendi topçuları çöp etmeseydi,düzgün antrenman yaptırıp sakatlıkları minimuma indirseydi ilk 11 için kiralık alınan seri,lemina,zonzi,saracchi,mohamed ve kuruyla devam edebilirdi,hiçbirini istemedi oyuncuları çöp ettiği için

geçiceksin bahaneleri

sen osya tek transfer yapabildim diye ağlayıp eteboya milyonlar saçarken bjk josef malıyla tüm rakip osları sürklase etti,bize yazılsa ya bi yürüyün gidin diyeceğimiz welinton ve nskalayla oynadı defte üç kuruşa,bizim hz terim sadece luyiye 13 verdirirken

kalecimiz para sayma makinesini aktif kullanırken bjk bizim 2. kaleci yapmayacağımız ersinle şamp oldu,larine 40lık atibaya girmiyorum bile,abu bize gelseydi sakatlıktan sahaya çıkamazdı durumlar malum

acıtasyon yapmayı bırakın artık

bizimkiler 150 milyon kişi falcaoyu havalimanında karşılamaya giderken sörloth ligi sallıyodu,bupenza şov yapıyodu,bakasetas takımını ipten alıyodu 2 kuruşa

13 milyon elimize geçtide ne oldu,gittin diagneye verdin işte,o olmasaydı tettehe verecektin,ne değişti,kafa aynı kafa

senin bu gereksiz itibar peşinde koşmanı çok sevdim ama,takımımızın 2 şampiyonluğundaki başrollerden biri belhandanın itibarının peşinde koştunmu hiç,feghouliyede full destek veriyosundur inş yata yata 5milyonu cukkalarken
Samet konuya dahil olmak istiyorum kiralık alınan oyuncu ertesi sene gidiyor ya hani o yüzden başka oyuncu almış olabilir mi ?

Her aldırdığı oyuncu mükemmel çıkacak diye bir kayıt mı var aldığın oyuncular düşük bütçeler ile alınıyor ve dediğin adamların hangisi gittiği takımda harikalar yaratıyor bir tek hatırladıgim fernando oda gitmek istedi ben Galatasarayı basamak olarak kullandım dedi.

Itibarsizlastirmaya çalışıyor hak veriyorum arkadaşa, ne yapsa tam tersi algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Genç alsa neden olgun almadın
Iyi çıksa kesin elinde kötüleşir
Kotu çıksa transfer bilmiyor
Transfer istemese evlatci
Türk oynatsa evlatci oynatmasa neden türkleri oynatmiyor
Donk oynasa neden luyi oynamıyor luyi oynar neden donk oynamıyor
Kırmızı kart görür futbolcu terimde disiplin yok
Sakatlanir kondisyon fizik yok
Antremanda ne yapıldığına dair bir gıdim bilginiz yok basina açık olan bölümde ayak tenisi oynatıyor diye sadece ayak tenisi oynattığı algısı olur .
Doğum.gunu kutlatir pastacı

Ya arkadaş sayarım bunun gibi bin tane tamam hoca gitsin de ya benim gözlerim kanıyor 30 yaş üstü biri olarak ben hocayı bu kadar nefret tarafına geçebilen bir nesil görmedim tekrarlıyorum hocanın başarılarını bu takımdan sil trabzonspordan kötüsün.

Gerçekten çok üzülüyorum .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama’nin sozlesmesini uzatip kiralik gondermeliyiz. Ayni Bruma’nin Sociedad’a, Telles’in Inter’e ve Diagne’nin West Bromwich’e kiralik gittigi gibi. Transfer doneminin son gunlerinde stoper arayan bir PL takimina kiralik yollamak lazim.
Tffnin sacma sapan kurali yuzunden kiralik da gitse lisansi bizde gözukecekmiz. Yani eger bu dogruysa kiralik yabanci gönderemeyiz. Ya satacaz ya tutacaz

Hadi bi gece 3 KAP'ı gelse de anılar canlansa. Gerçi yine Elano etkisi yapmaz. Basında adı çıkmamışken bir anda resmi siteden bildirim geliyordu. "Bu paralara alınmaz ya" diyecek vaktin bile olmuyor adamı kadronda görüyorsun bir anda.

Ustam şu arjantinli pedro de le vega denen çocuk noldu kime gidiyor bilgin var mı
Kime gideceğine dair bir haber görmedim ama Lanus sözleşme uzatmak istemişti kabul etmemişti 2023 te bitiyor bu sene satarlar çünkü seneye ederinin yarısına gider 10 milyon Euro piyasa değeri var hakediyor da baya yetenekli bonuslarla beraber 12 falan teklif versek olabilir mi ya bize sağ kanat oynuyor zaten

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samet konuya dahil olmak istiyorum kiralık alınan oyuncu ertesi sene gidiyor ya hani o yüzden başka oyuncu almış olabilir mi ?

Her aldırdığı oyuncu mükemmel çıkacak diye bir kayıt mı var aldığın oyuncular düşük bütçeler ile alınıyor ve dediğin adamların hangisi gittiği takımda harikalar yaratıyor bir tek hatırladıgim fernando oda gitmek istedi ben Galatasarayı basamak olarak kullandım dedi.

Itibarsizlastirmaya çalışıyor hak veriyorum arkadaşa, ne yapsa tam tersi algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Genç alsa neden olgun almadın
Iyi çıksa kesin elinde kötüleşir
Kotu çıksa transfer bilmiyor
Transfer istemese evlatci
Türk oynatsa evlatci oynatmasa neden türkleri oynatmiyor
Donk oynasa neden luyi oynamıyor luyi oynar neden donk oynamıyor
Kırmızı kart görür futbolcu terimde disiplin yok
Sakatlanir kondisyon fizik yok
Antremanda ne yapıldığına dair bir gıdim bilginiz yok basina açık olan bölümde ayak tenisi oynatıyor diye sadece ayak tenisi oynattığı algısı olur .
Doğum.gunu kutlatir pastacı

Ya arkadaş sayarım bunun gibi bin tane tamam hoca gitsin de ya benim gözlerim kanıyor 30 yaş üstü biri olarak ben hocayı bu kadar nefret tarafına geçebilen bir nesil görmedim tekrarlıyorum hocanın başarılarını bu takımdan sil trabzonspordan kötüsün.

Gerçekten çok üzülüyorum .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
reyis sorun kiralık transfer,ertesi senede gitmesi değil

bak zonzi,seri,lemina,saracchi,kuru,etebo vs bunlar kiralıktı

ft bunlardan verim alabilseydi s mişim ffpsini en kötü tekrar kiralardı,kadro istikrarımız olurdu,örn lemina seri tutsaydı yine kiralayıp eteboyu kiralamazdık en basiti,zarar üstüne zarar etmezdik en kötü maaş verip

bak gedsonda kiralıktı naptık bu senede istedik tuttuğu için,halilde öyle

takım sahada top oynarsa sondan bir önceki paragrafında yazdıklarının emin ol hiçbir önemi yoktu,herşey iyiyken problem olmaz zaten ayak teniside pasta kesmeside

ama hiçbirşey yokken ayak tenisinden tut,bodrum biletine kadar herşey sorun olur,doğanın kanunu bu

emin ol ft 10 sene önce benim için haşa ilah gibiydi,hepinizdende çok severdim ama maymun gözünü açtı,eski başarılar karın doyurmuyor

futbol böyle birşey işte mide gibi düşün,tıka basa yemek yedikten sonra bidaha yemek yememezlik yapabiliyomusun yapamıyosun,yemezsen açsın,sahada sonuç yoksa başarısızsın,uefa kupası karın doyurmuyo,her zaman daha fazlası,her zaman daha iyisi lazım,hedefimiz bu

kulüpteki herkes verdiğinin karşılığını hatta daha fazlasını para,itibar,tanınma,sevilme,ilgi fazlasıyla misli misli almıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt