Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat yakın diyon, Veiga olabilir fiyat düşerse diyosun, Morutan için yüzde vermem için erken diyosun... Bundan nasıl bi anlam çıkmali şimdi
Muhtemelen birkaç alternatif var. Birisiyle anlaşma yakın. Ancak Morutan, Veiga ve Harit de listede

Transfer işi her an değişebilir. Bir bakmışsın şu anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncunun kulübüyle anlaşamamışsın, aynı anda Palmeiras Veiga için, ya da Becali Morutan için fiyat kırmış ve ibre onlara dönmüş.

Transfer işi dinamik süreçtir ;)

valla sağ kanatta ki istediği kadar playmaker olsun dar alan becerisi olması lazım, sadece pas orta şut vs yeterli değil bence.
zaten en önemli olan dar alanda çalım yetisi olmalı. Rakip sprinter kanatlara karşı önlem alınca tıkanıp kalıyoruz. Set oyunu oynayamıyoruz.

Hoca heralde ters ayaklı sağ kanat istiyor. İçe kat edecbilecek kanat. Rakip beki beraberinde sürükleyecek ve rakip bekin bosalttıgı alana Boey girecek.

Gsevgisi hem Falcao - Feg - Babel - Luyi dörtlüsünden 2'si giderse sükredin diyor hem de 4/5 transfer bekliyorum diyor. Bunların 4'ünden 2'si gitmezse Nelsson'un bile geldigine sasiririm, limit aldi basini gitti

Bu eleman 1 nisanda bu isimleri saymış.

Demek ki aslında öyle çok gizlide değil isimler. Büyük bir ihtimal scoutlar arasında dönmüş bilgiler. Medyada isimler kaç aydır dönüyor kolpasevgisi son gün çıkmış şu olur bu olmaz. Zaten sağır sultan duydu. Yeni bir isim versin diyorum kaç aydır tık yok. Sol bekte patladı. Rosier,Ghezzal olayında patladı hop arazi oldu.Kaleci diyordu bizzat hoca yalanladı twiti duruyor:asd:. Temmuz'da Gedson sıcak diyordu Eylül'e kaldı. Daha twitlerini girsem bir ton fiyaskosunu sayarım. Bir daha sözde bilgi paylaşmayacaktı gene çıkmış piyasaya. Şimdi bitmiş oyunculara bitti yazıyor te allahım.

Sağ kanata 10 numara özellikli birinin alınacağını nöbette 1 aydır konuşuluyor. En yakın ismi yazsın bir daha laf etmeyecem.

Son düzenleme:
Muslera'yı itibarsızlaştırmak bize yakışmaz.
Sırf yatarak 3-5M$ alanların yanında Muslera pamuklara sarılmalı.
Bir kulüp gelenekleri ve gösterdiği saygı ile saygınlık kazanır. Nasıl ki Hagi nedeniyle Romanya dan oyuncular Galatasaraya gelmeye can atıyor, Muslera da ileride Latin Amerika ülkelerinden transfer yapmak istediğinde adımızı yüceltecek bir değerdir.
Senelerdir bırak puanlar kazandırmayı, şampiyonluklara direkt katkı vermiş birini hemen gözden çıkarmak bir kâr değildir bana göre...
yav geç o işleri adam messiyi yolluyor veya öbürü buffonu. romantiklik kulüpleri batağa sürükler

Bu eleman 1 nisanda bu isimleri saymış.

Demek ki aslında öyle çok gizlide değil isimler. Büyük bir ihtimal scoutlar arasında dönmüş bilgiler. Medyada isimler kaç aydır dönüyor kolpasevgisi son gün çıkmış şu olur bu olmaz. Zaten sağır sultan duydu. Yeni bir isim versin diyorum kaç aydır tık yok. Sol bekte patladı. Rosier,Ghezzal olayında patladı hop arazi oldu.Kaleci diyordu bizzat hoca yalanladı twiti duruyor:asd:. Temmuz'da Gedson sıcak diyordu Eylül'ün son haftasına kaldı. Daha twitlerini girsem bir ton fiyaskosunu sayarım. Bir daha sözde bilgi paylaşmayacaktı gene çıkmış piyasaya. Şimdi bitmiş oyunculara bitti yazıyor te allahım.

Sağ kanata 10 numara özellikli birinin alınacağını nöbette 1 aydır konuşuluyor. En yakın ismi yazsın bir daha laf etmeyecem.

Gsevgisi de mayista nelssonu anlantmis. Hatta 6-8m arasi biter dedi

Gsevgisi de mayista nelssonu anlantmis. Hatta 6-8m arasi biter dedi
Bu elemanda direk isim olarak 1 nisanda yazmış. Demekki araklıyor artık. Önceden bu adam tak isim verirdi transfer kapı gelirdi. Şimdi dolanmaçlı bilgiler veriyor. Zaten bu adam bu işlerin içinde artık scout mu menajer mi, yoksa denildiği gibi fatih hocanın adamımı bilemem. Ama bu yaz fiyasko. Öyle ismi vermedim sağ gösterip sol vurduk işlerine girmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt