- 21 Ocak 2010
- 72.918
- 51.345
- 5.003
geçmiş olsun ama hiç zamanı değil zaten şu an polemiğin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olacağını bilmediği.Sağ kanat yakın diyon, Veiga olabilir fiyat düşerse diyosun, Morutan için yüzde vermem için erken diyosun... Bundan nasıl bi anlam çıkmali şimdi
Muhtemelen birkaç alternatif var. Birisiyle anlaşma yakın. Ancak Morutan, Veiga ve Harit de listedeSağ kanat yakın diyon, Veiga olabilir fiyat düşerse diyosun, Morutan için yüzde vermem için erken diyosun... Bundan nasıl bi anlam çıkmali şimdi
zaten en önemli olan dar alanda çalım yetisi olmalı. Rakip sprinter kanatlara karşı önlem alınca tıkanıp kalıyoruz. Set oyunu oynayamıyoruz.valla sağ kanatta ki istediği kadar playmaker olsun dar alan becerisi olması lazım, sadece pas orta şut vs yeterli değil bence.
fatih hocanın listesine bir kez girdimi oyuncu 32 yaşına gelene dek illa transfer edilir.Januzaj tam aradığımız profil bence hem 1 yıl kontratı kaldı hem de Türk statüsüne geçebiliyor
Performans verirse de vermezse de o kadar süre takımda kalmaz genç bir kuzeyli stoper.6.5 milyon euro verip 4 niye yapıyoruz 5 senelik imzalamasi lazim
. Temmuz'da Gedson sıcak diyordu Eylül'e kaldı. Daha twitlerini girsem bir ton fiyaskosunu sayarım. Bir daha sözde bilgi paylaşmayacaktı gene çıkmış piyasaya. Şimdi bitmiş oyunculara bitti yazıyor te allahım.Januzaj tam aradığımız profil bence hem 1 yıl kontratı kaldı hem de Türk statüsüne geçebiliyor
yav geç o işleri adam messiyi yolluyor veya öbürü buffonu. romantiklik kulüpleri batağa sürüklerMuslera'yı itibarsızlaştırmak bize yakışmaz.
Sırf yatarak 3-5M$ alanların yanında Muslera pamuklara sarılmalı.
Bir kulüp gelenekleri ve gösterdiği saygı ile saygınlık kazanır. Nasıl ki Hagi nedeniyle Romanya dan oyuncular Galatasaraya gelmeye can atıyor, Muslera da ileride Latin Amerika ülkelerinden transfer yapmak istediğinde adımızı yüceltecek bir değerdir.
Senelerdir bırak puanlar kazandırmayı, şampiyonluklara direkt katkı vermiş birini hemen gözden çıkarmak bir kâr değildir bana göre...
Bu eleman 1 nisanda bu isimleri saymış.
Demek ki aslında öyle çok gizlide değil isimler. Büyük bir ihtimal scoutlar arasında dönmüş bilgiler. Medyada isimler kaç aydır dönüyor kolpasevgisi son gün çıkmış şu olur bu olmaz. Zaten sağır sultan duydu. Yeni bir isim versin diyorum kaç aydır tık yok. Sol bekte patladı. Rosier,Ghezzal olayında patladı hop arazi oldu.Kaleci diyordu bizzat hoca yalanladı twiti duruyor. Temmuz'da Gedson sıcak diyordu Eylül'ün son haftasına kaldı. Daha twitlerini girsem bir ton fiyaskosunu sayarım. Bir daha sözde bilgi paylaşmayacaktı gene çıkmış piyasaya. Şimdi bitmiş oyunculara bitti yazıyor te allahım.
Sağ kanata 10 numara özellikli birinin alınacağını nöbette 1 aydır konuşuluyor. En yakın ismi yazsın bir daha laf etmeyecem.
Bu elemanda direk isim olarak 1 nisanda yazmış. Demekki araklıyor artık. Önceden bu adam tak isim verirdi transfer kapı gelirdi. Şimdi dolanmaçlı bilgiler veriyor. Zaten bu adam bu işlerin içinde artık scout mu menajer mi, yoksa denildiği gibi fatih hocanın adamımı bilemem. Ama bu yaz fiyasko. Öyle ismi vermedim sağ gösterip sol vurduk işlerine girmesin.Gsevgisi de mayista nelssonu anlantmis. Hatta 6-8m arasi biter dedi
Şimdi gördüm bende bunu. Eğer doğruysa illa ki listede ki isimlerden biridir.
Basın mensuplarıyla bir öğle yemeği yemişlerdi. O gün dedi ki okanı hazırlıyoruz musleranın arkasına kaleci transferi düşünmüyoruz.Ne zaman dedi bunu?
Şimdi gördüm bende bunu. Eğer doğruysa illa ki listede ki isimlerden biridir.