Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admirim muhasebecilik yapmıyorum da biraz fazla açılmadık mı bonservislerde bu sene? Bunun acısı çıkmasın sonra? Sen ne düşünüyorsun?
Bu seneki yükümlülüğe bakmak lazım, en kötü gelecek sene 20 milyon euroluk bir bütçe boşluğu oluşacak çünkü.

Sürecin sonunda bakarız duruma.

Bizim takımlarda transfer dönemleri de pek tutarlı geçmiyor ki. Menajerler isimler öneriyor, fiyatlara bakılıyor, takıma uyar mı uymaz mı ddiye düşünülüyor, ekonomik olarak oluru varsa işler ciddiye biniyor.

Tanganga gibi atletik ve seri ancak pozisyon bilgisi nispeten zayıf bir adamı kiralamakla uğraşırken bir anda tam tersi bir profildeki stopere 7 milyon euro verdik.

Üstelik bunu yabancı sınırı varken ve o fiyatlara alınabilecek Kaan Ayhan varken yaptık. Neresi tutarlı bunun...
Nelsson takip edilen bir adam, az parlatsan satarsın.

Kaan'ı 7ye alırsan elinde kalır satamazsın.

Beyler nedir bu tantana yav. Yeni uyandık akşam işe gideceğiz.? Son gelişmeler nedir.? Bir babayiğit anlatıversin bi zahmet.

Nelson kesin gibi akşam 10.30 ta geliyormuş..
G.sevgisini takip eder misin bilmiyorum o da piyasaya dönüş yapmış oyun kurucu karakterli bir sağ kanat bakılıyor yazmış 4 ya da 5 transfer bekliyormuş..Harit önerilen isimlerden biriymiş harroui ve dieng icin ise yalan diyor morutan işi hala olabilirmiş vs..
Çok dişe dokunur birşey yok

Beyler nedir bu tantana yav. Yeni uyandık akşam işe gideceğiz.? Son gelişmeler nedir.? Bir babayiğit anlatıversin bi zahmet.
-Nelsson bu gece istanbula geliyor.
-Galasevgisi'nin yazdığına göre sağ kanat oyun kurucu olacakmış, çok uzun sürmeyecekmiş bitmesi.
-Geçen ismi yazılan Brezilya'lı 10 numara fiyatı düşerse olabilirmiş.
-Gedson son güne kadar istenecekmiş.
-Schalke'deki 10 numara önerilmiş, listede de varmış ama öncelik değilmiş.
-TS Simon Deli'yi almaya çok yakın.

çöphezzal gelmiş öf hiç çekilmez bu tinecilerin baş aldı muhambbeti
Kulübün adını da "Sonradan Görme Spor" ya da "Buldumcuk Club" yapsalar da rahatlasak bari.Ha bizdekilerde de çok büyük hata var, önce istiyorum deyip sonra uygun değil diyerek kamuoyu önünde demeç vermeyeceksin.Sonuçta rakiplerinin çapı bu!

-Nelsson bu gece istanbula geliyor.
-Galasevgisi'nin yazdığına göre sağ kanat oyun kurucu olacakmış, çok uzun sürmeyecekmiş bitmesi.
-Geçen ismi yazılan Brezilya'lı 10 numara fiyatı düşerse olabilirmiş.
-Gedson son güne kadar istenecekmiş.
-Schalke'deki 10 numara önerilmiş, listede de varmış ama öncelik değilmiş.
-TS Simon Deli'yi almaya çok yakın.
Nelson kesin gibi akşam 10.30 ta geliyormuş..
G.sevgisini takip eder misin bilmiyorum o da piyasaya dönüş yapmış oyun kurucu karakterli bir sağ kanat bakılıyor yazmış 4 ya da 5 transfer bekliyormuş..Harit önerilen isimlerden biriymiş harroui ve dieng icin ise yalan diyor morutan işi hala olabilirmiş vs..
Çok dişe dokunur birşey yok
Teşekkürler arkadaşlar.
Demek ki gelişme yok o zaman.

özgür ayten ölmez
format değiştirir
#İnnit
F08FA72D-F779-4566-8346-DB58CCEB2D15.webp

Bunu hatirladin mi reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt