Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.188
- 2.113
- 698
Nadir bir yetenek, takımının özgüveni, taraftarımız için büyük bir nimetti. İyiki bize geldin, Galatasaray’ın Hagi’si…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alieren uzar mısın?Tapmak kelimesini istisnasız her mesajında kullandığına göre birilerinin ayakçılığını yapmak senin için çok basit olmalı. Ben Allah'tan başkasına tapmam, faydalı olan insanlarıysa takdir ederim
Yan çar olarak Edgar Le var zaten. Deli bire bir Edgar'ın yan çarı zaten. :red:TS Luyindama'nın yan çarı olan Simon Deli'yi istiyormuş.
Bu seneki yükümlülüğe bakmak lazım, en kötü gelecek sene 20 milyon euroluk bir bütçe boşluğu oluşacak çünkü.Admirim muhasebecilik yapmıyorum da biraz fazla açılmadık mı bonservislerde bu sene? Bunun acısı çıkmasın sonra? Sen ne düşünüyorsun?
Nelsson takip edilen bir adam, az parlatsan satarsın.Bizim takımlarda transfer dönemleri de pek tutarlı geçmiyor ki. Menajerler isimler öneriyor, fiyatlara bakılıyor, takıma uyar mı uymaz mı ddiye düşünülüyor, ekonomik olarak oluru varsa işler ciddiye biniyor.
Tanganga gibi atletik ve seri ancak pozisyon bilgisi nispeten zayıf bir adamı kiralamakla uğraşırken bir anda tam tersi bir profildeki stopere 7 milyon euro verdik.
Üstelik bunu yabancı sınırı varken ve o fiyatlara alınabilecek Kaan Ayhan varken yaptık. Neresi tutarlı bunun...
Beyler nedir bu tantana yav. Yeni uyandık akşam işe gideceğiz.? Son gelişmeler nedir.? Bir babayiğit anlatıversin bi zahmet.
-Nelsson bu gece istanbula geliyor.Beyler nedir bu tantana yav. Yeni uyandık akşam işe gideceğiz.? Son gelişmeler nedir.? Bir babayiğit anlatıversin bi zahmet.
Kulübün adını da "Sonradan Görme Spor" ya da "Buldumcuk Club" yapsalar da rahatlasak bari.Ha bizdekilerde de çok büyük hata var, önce istiyorum deyip sonra uygun değil diyerek kamuoyu önünde demeç vermeyeceksin.Sonuçta rakiplerinin çapı bu!çöphezzal gelmiş öf hiç çekilmez bu tinecilerin baş aldı muhambbeti
de marke altında yorum okunmaz oldu, ne paylaşılırsa paylaşılsın aynı muhabbetçöphezzal gelmiş öf hiç çekilmez bu tinecilerin baş aldı muhabbeti
-Nelsson bu gece istanbula geliyor.
-Galasevgisi'nin yazdığına göre sağ kanat oyun kurucu olacakmış, çok uzun sürmeyecekmiş bitmesi.
-Geçen ismi yazılan Brezilya'lı 10 numara fiyatı düşerse olabilirmiş.
-Gedson son güne kadar istenecekmiş.
-Schalke'deki 10 numara önerilmiş, listede de varmış ama öncelik değilmiş.
-TS Simon Deli'yi almaya çok yakın.
Teşekkürler arkadaşlar.Nelson kesin gibi akşam 10.30 ta geliyormuş..
G.sevgisini takip eder misin bilmiyorum o da piyasaya dönüş yapmış oyun kurucu karakterli bir sağ kanat bakılıyor yazmış 4 ya da 5 transfer bekliyormuş..Harit önerilen isimlerden biriymiş harroui ve dieng icin ise yalan diyor morutan işi hala olabilirmiş vs..
Çok dişe dokunur birşey yok
özgür ayten ölmez
format değiştirir
#İnnit