Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen nasıl bir tipsin yav. Adam transfer duyumu veriyor diye nerdeyse bilim adamı sıfatına sokacaksın. Ne boş herifsin.

Önceki yönetimde Mahmut Recevik vardı selam yazana transfer haberi veriyordu. Şimdi ben ondan alsaydım bilgileri yazsaydım. Senin gözünde doğru iş yapan, üst seviye adam gibi adam olacaktım. Bu seferde bana tapacaktın vasat.

Sana vasat demeyecğim, vasatlara ayıp olur.

Önceki yönetimi bilmem ama şu anki yönetimde basına doğru dürüst haber sızmıyorken, Gs muhabirleri avucuna yalayıp basın toplantılarında ağlıyorken, açık ara en doğru haberleri veren birisinin ''Transfer Nöbeti'' konusunda sevilmesini eleştirecek kadar loser ve zayıf bir karaktersin.

Bizim takımlarda transfer dönemleri de pek tutarlı geçmiyor ki. Menajerler isimler öneriyor, fiyatlara bakılıyor, takıma uyar mı uymaz mı ddiye düşünülüyor, ekonomik olarak oluru varsa işler ciddiye biniyor.

Tanganga gibi atletik ve seri ancak pozisyon bilgisi nispeten zayıf bir adamı kiralamakla uğraşırken bir anda tam tersi bir profildeki stopere 7 milyon euro verdik.

Üstelik bunu yabancı sınırı varken ve o fiyatlara alınabilecek Kaan Ayhan varken yaptık. Neresi tutarlı bunun...
Galatasaraylı isen Galatasaraydan haberin yok. Menajer isim öneriyormuş yeminle takımdan haberin yok. Gelmişin ahkam kesiyorsun.

Burak Elmas bizzat görüşmeleri ben yapıyorum araya aracı sokmuyoruz diyor gelmiş bir tane kolpacıyı savuncam diye menajer önerisine göre transfer yapıyormuşuz yazıyorsun.

Bu seneki transferler bizzat öncedne izlenen scout transferler. Hadi bırak bu işleri.

Mustafa Cengiz'in ekonomik açıklamaları yalan o halde ?
cl gelirleri ve stadium gelirleri patates oldu, yinede mali açıdan fb ve bjk'ye göre suan kat ve kat daha iyiyiz, ama artık basarinin gelmesi gerekecek yoksa onların yoluna kayacağız, falcao filan gitse bile risk altındayız, taksitle gelen yeni oyuncuların değeri düşerse kötü olur.

Bırak koyunu koçu matematik, fen dahil hiçbir pozitif bilim mantıklı açıklama yapamaz buna.Heleki pandemi sürecinde.Fener'in toplam borcu neredeyse diğer 3 büyük kulübün borcunun tamamı kadar (3 senedir sürekli transfer yapıp para harcayarak takım değiştirmeyi saymıyorum)

Saydığın isimlerin hepsi bu sezon sıçtı. Nöbeti düzenli takip eden birinin zaten bunlara tamah etmesi gerekmez. Bu sezon bütün transferleri yabancı basın yazdı. Saolsun burada bazı renktaşlar düzenli takip ediyor yabancıları hemen getiriyor bilgileri. Nöbette 1 aydır konuşalan adam için çıkıp bugün bitti yazması aşırı komik.

Yaw tamam da napalim Furkan dedikleri şeyler transfer nöbetinin doğasına aykırı ..
Yabancı basın diyorsan da onların da tonla sçtığı şey olmuştur bu işi yapıp da sçmayan yok ki..
Mecbur birilerinin haberi taşınacak buraya

Galatasaraylı isen Galatasaraydan haberin yok. Menajer isim öneriyormuş yeminle takımdan haberin yok. Gelmişin ahkam kesiyorsun.

Burak Elmas bizzat görüşmeleri ben yapıyorum araya aracı sokmuyoruz diyor gelmiş bir tane kolpacıyı savuncam diye menajer önerisine göre transfer yapıyormuşuz yazıyorsun.

Bu seneki transferler bizzat öncedne izlenen scout transferler. Hadi bırak bu işleri.

Senin gibi okuduğunu anlayamayan insanlardan hangi işleri bırakıp bırakmamam konusunda tavsiye almam. Bilakis ofisimde evrakçılık işleri için değerlendiririm. Gerçi senin o işi de yapacağından emin değilim.

Okuduğunu idrak edebilme yetin varsa ''bizim takımlarda'' diyerek Türk takımlarının genel transfer politikasından bahsediyorum. Malum Galatasaray tek bir takım ve onu ifade ederken çoğul eki kullanmazdım. Bizim transfer politikamızdaki tutarlılık seviyesini de Tanganga-Nelson ilişkisiyle örnekledim.

Eğer ilkokulu hakkını vererek tamamladıysan ne anlattığımı anlamışsındır.

Futbolcudan çoğu bilende daha iyi anlarım. Övdünmü hakaret mi ettin bilmiyorum ama eğer bu adama ağzımızın suyu akıyorsa vay ki ne vay halimize
futbol mu oynadın amatör ya da profesyonel olarak ? ya da scoutluk gibi bir tecrüben mi var ? futbolcudan çoğu bilenden daha iyi anlıyorum dedin ya ona istinaden soruyorum ?

Like’lamaktan yoruldum artık reis yav dur artıkk

Senin gibi okuduğunu anlayamayan insanlardan hangi işleri bırakıp bırakmamam konusunda tavsiye almam. Bilakis ofisimde evrakçılık işleri için değerlendiririm. Gerçi senin o işi de yapacağından emin değilim.

Okuduğunu idrak edebilme yetin varsa ''bizim takımlarda'' diyerek Türk takımlarının genel transfer politikasından bahsediyorum. Malum Galatasaray tek bir takım ve onu ifade ederken çoğul eki kullanmazdım. Bizim transfer politikamızdaki tutarlılık seviyesini de Tanganga-Nelson ilişkisiyle örnekledim.

Ne komik adamsın. Bir tane tanımadığın bilmediğim bir duyumcuya tapıyorsun. Onu eleştirenler hakkında kişilik analizi yapıyorsun. 4-5 mesaj yazdın hepsi kendinin mükemmel biri olduğu ve karşındakinin düşük seviyede biri olduğu hakkında. Kasma bu kadar vasatlığın anlaşıldı zaten.

Bu arada son cümleyi senin gibi bitireyim ben seni kapımın köpeği yapmam.

Profilinde yazan doğru ise 32 yaşında adamsın. Utanmıyor musun duyumcu için forumda kavga vermeye ? Bir de milleti aşağılamaya çalışıyorsun başarı maşarı diye. Duyumcu fanboyluğu yapan birinin başarılı olmaktan falan bahsetmesi trajikomik.

Ne komik adamsın. Bir tane tanımadığın bilmediğim bir duyumcuya tapıyorsun. Onu eleştirenler hakkında kişilik analizi yapıyorsun. 4-5 mesaj yazdın hepsi kendinin mükemmel biri olduğu ve karşındakinin düşük seviyede biri olduğu hakkında. Kasma bu kadar vasatlığın anlaşıldı zaten.

Bu arada son cümleyi senin gibi bitireyim ben seni kapımın köpeği yapmam.

Tapmak kelimesini istisnasız her mesajında kullandığına göre birilerinin ayakçılığını yapmak senin için çok basit olmalı. Ben Allah'tan başkasına tapmam, faydalı olan insanlarıysa takdir ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt