- 18 Temmuz 2009
- 82.328
- 240.794
- 5.263
Yav bari sen yapma ne Emresi ne Akbabası.zaten futboldan anlamadıgı belli. Bu yüzden Emre AKBABA olmasından bende suphelenıyorum.
Olur mu öyle şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bari sen yapma ne Emresi ne Akbabası.zaten futboldan anlamadıgı belli. Bu yüzden Emre AKBABA olmasından bende suphelenıyorum.
Galasevgisine kolpacı vs. demedim de velev ki dedim diyelim.Diğer duyumcuları bilmem de galasevgisine atıyor, sıkıyor diyen insanın genel anlamda hayatta pek birşey başaramayan dolayısıyla birşeyler başaran insanları karalayarak, küçümseyerek kendisini tatmin eden pesimist ve yakın çevreleri için zor karakterler olduğunu düşünüyorum.
Galasevgisi basında çıkmadan onlarca ismi özellikleriyle tarif etti. Yerli ve yabancı basında bitti diye çıkan onlarca ismi yalanladı. Daha Larssen ve Alioski gibi bitti denilen isimlere yazdıkları orda duruyor.
Bu adama da kolpacı diyenin ciddi anlamda psikolojik sorunları vardır
saka yahu admınYav bari sen yapma ne Emresi ne Akbabası.
Olur mu öyle şey.
yahu olabilir mi öyle şey adamı kazığa oturturlar kulüpte.kim olduğunu fatih terim biliyor öyle hesap kitap yapın bari.zaten futboldan anlamadıgı belli. Bu yüzden Emre AKBABA olmasından bende suphelenıyorum.
Saydığın isimlerin hepsi bu sezon sıçtı. Nöbeti düzenli takip eden birinin zaten bunlara tamah etmesi gerekmez. Bu sezon bütün transferleri yabancı basın yazdı. Saolsun burada bazı renktaşlar düzenli takip ediyor yabancıları hemen getiriyor bilgileri. Nöbette 1 aydır konuşalan adam için çıkıp bugün bitti yazması aşırı komik.G.sevgisi düzenbaz- gurrpegi 3 kağıtçı- yağız yasak- Nevzat sallıyor -Ali naci haber alamıyor - Ertan millet ne yazarsa onu yazıyor vs
O şöyle bu böyle abi ne halt yemeye transfer nöbeti diye birşey açıldı o zaman..Konuyu kapatalım direk resmi birşey olursa ona göre konu açılsın ..
Maksat muhabbet burada forumda aktif olmak iyi kötü bir bilgi akışı sağlamak..Rica ediyorum duyum muhabbetine üst perdeden bakmayı bırakın komik oluyorsunuz o işleri iplemeyen adamın ne işi transfer nöbetinde ...
saka doktorum sakayahu olabilir mi öyle şey adamı kazığa oturturlar kulüpte.kim olduğunu fatih terim biliyor öyle hesap kitap yapın bari.
:red:Diğer duyumcuları bilmem de galasevgisine atıyor, sıkıyor diyen insanın genel anlamda hayatta pek birşey başaramayan dolayısıyla birşeyler başaran insanları karalayarak, küçümseyerek kendisini tatmin eden pesimist ve yakın çevreleri için zor karakterler olduğunu düşünüyorum.
Galasevgisi basında çıkmadan onlarca ismi özellikleriyle tarif etti. Yerli ve yabancı basında bitti diye çıkan onlarca ismi yalanladı. Daha Larssen ve Alioski gibi bitti denilen isimlere yazdıkları orda duruyor.
Dünyanın en boş yorumu. Duyumcutapar seni.Diğer duyumcuları bilmem de galasevgisine atıyor, sıkıyor diyen insanın genel anlamda hayatta pek birşey başaramayan dolayısıyla birşeyler başaran insanları karalayarak, küçümseyerek kendisini tatmin eden pesimist ve yakın çevreleri için zor karakterler olduğunu düşünüyorum.
Akbaba2+1 Yillik Sözlesme
Maas : 35 Mio €
Imza Parasi : 25 Mio €
Bu turu gecip sonra eleniriz. Konferans ligi bizim ayarimizda. Baya ilerleme firsati olur, alinacak galibiyetler moral de olur. EL'de samar oglani oluruz.
Zaten takimin kronik sorunlari var. Ayrica bu yeni genc ekibin birbirine alismasi ve iyi oyun ortaya koyması zaman alacaktir. O yuzden EL bize birkac siklet fazla su anki halimizle.Bu kadar transfer yapip ve para harcayip EL'de samar oglani oluyorsak, bir daha avrupaya gitmeyelim.
iste futboldan anlayan bir üye. Sıfır şaka
St johnstone gecelim ilk önceFinale kadar roma gelmezse konferans liginde final görürüz.