Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 134144

2 mac kotu oynadi diye adami hemen sildiniz ha. Takim hucum edemiyor, kanatlar pozisyon yaratmiyor, forvete dogru durust top gelmiyor ama suclu Mostafa demek.
mohamed.jpg

Okların devamı gelecek hiç şüphemiz yok ama Hoca bu kafayla giderse Mohamed'i kaybedecek.

Ömer'i bile korurken basın toplantısında Mohamed'i bu kadar linç kültürü gelişen yerde taraftarın önüne atması çok ilginç. Yakışmadı gerçekten umarım ne yaptığını biliyordur.

Ekli dosyayı görüntüle 134144

2 mac kotu oynadi diye adami hemen sildiniz ha. Takim hucum edemiyor, kanatlar pozisyon yaratmiyor, forvete dogru durust top gelmiyor ama suclu Mostafa demek.
Bir kere top gelmiyor olayı hikaye, 2 metre öteden trübüne vurdu herif. Gol kaçıracak tabii, orasında değilim ama top gelmiyor yalanını geç.
Daha önemlisi var zaten. Herif son maçta ayakta duramıyordu. Fiziken Babel denen emekliden bile daha kötü olmayı beceren adamı eleştireceğiz tabii.
Çıkar topunu oynar önceki maçlarda olduğu gibi, helal olsun deriz. Bu şekilde oynamaya devam ederse de eleştirilmeye devam edilir tabii. Neyin tantanasını yapıyorsun.

Bilmiyorum bir tek bana mı öyle geliyor ama playmaker tarzı bir sağ kanat alırsak Boey için zor olacak gibi.

Son maça Kerem neredeyse defansif açıdan hiç yardım etmedi hatta ofansif açıdan bile Boey topu aldığında önüne doğru pas opsiyonu bulamadı.

Eğer alacağımız kanat sürekli içeri doğru kat edip Boey'in önünü boşaltırsa çocuk zorlanacak. Sonra çöpe çıkacak adı.

Kafamda deli sorular... Kanat transferi kanat özellikli oyuncu olsun bana göre. Cicaldou ve Berkan bence oyun kurmalı zaten Taylan'da geride Marcao ile oyun kurabiliyor. Bir de Geson'u bağlarsak hiç gerek yok o tarz bir oyuncuya bence. Arkada oynayan bek açısından düşününce hiç aklıma yatmıyor bu seçenek.

Tam tersini düşünüyorum. İceri kat eden, playmaker tarzı bir oyuncu sağ bekin daha fazla alan bulmasına imkan tanır. Tam grafik ve dizilimsel fotoğrafını bulamadım ama City çoğu zaman bu şekilde oynar, keza Liverpool da Winger Striker dizilime sahip olmasına rağmen kısmen bu şekilde hücum geliştiriyor. İceri girildiğinde marke niyetinde olan rakip sağ bek, aynı çizgi üzerinde devam edip, boşa çıkan Boey..

Galasevgisi gelmiş tw ye bakim dedim

ulan bu kolpacıya nası inanıyolar ya halen morutan poker moker diyolar veiga soruyolar düşerlerse olur diyo önceki sorularında ise sağ kanat yakın ulan kaç tane kanat alıcaz be köfte şu kolpacınon aldığı etkileşime bak bide ya yazık günah
Kolpaci falan değil adam diyipte çıkmayan ne varmış çok merak ettim alioski Avrupa medyası da değil herkes geldi derken gelmeyecek dedi moreno öncelik fiyat düşmezse aanholt dedi hoca bile doğruladı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt