Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.002
- 10.008
- 2.498
Hayallerle yaşıyoruzkaynak ne hocam?
Gerçeklerle öpecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayallerle yaşıyoruzkaynak ne hocam?
Yani senın temennın mı bır yerden mı duydunHayallerle yaşıyoruz
Gerçeklerle öpecekler
Ekli dosyayı görüntüle 134144
2 mac kotu oynadi diye adami hemen sildiniz ha. Takim hucum edemiyor, kanatlar pozisyon yaratmiyor, forvete dogru durust top gelmiyor ama suclu Mostafa demek.
Yeni #10 nomuzu tanıyalım
Yeni #10 nomuzu tanıyalım
Bir kere top gelmiyor olayı hikaye, 2 metre öteden trübüne vurdu herif. Gol kaçıracak tabii, orasında değilim ama top gelmiyor yalanını geç.Ekli dosyayı görüntüle 134144
2 mac kotu oynadi diye adami hemen sildiniz ha. Takim hucum edemiyor, kanatlar pozisyon yaratmiyor, forvete dogru durust top gelmiyor ama suclu Mostafa demek.
vay be baya iyi transfer olurdu demek ki o bölgeye sağlam bi oyuncu gelecekAraujo son anda yatmış.(galasevgisi)
Demek ki sağ kanat bütçemiz yüksek.
De La Vega'yi forumdan birisi hissiyat olarak yazdi. Net bir duyum yok zaten.Arkadaşlar De la Vega ile
Veiga iki ayrı oyuncu. Biri on numara brezilyalı diğeri arjantinli sağ açık. Biz Veiga ile ilgileniyoruz. Milletin kafası karışmasın bende şimdi baktım.
Bilmiyorum bir tek bana mı öyle geliyor ama playmaker tarzı bir sağ kanat alırsak Boey için zor olacak gibi.
Son maça Kerem neredeyse defansif açıdan hiç yardım etmedi hatta ofansif açıdan bile Boey topu aldığında önüne doğru pas opsiyonu bulamadı.
Eğer alacağımız kanat sürekli içeri doğru kat edip Boey'in önünü boşaltırsa çocuk zorlanacak. Sonra çöpe çıkacak adı.
Kafamda deli sorular... Kanat transferi kanat özellikli oyuncu olsun bana göre. Cicaldou ve Berkan bence oyun kurmalı zaten Taylan'da geride Marcao ile oyun kurabiliyor. Bir de Geson'u bağlarsak hiç gerek yok o tarz bir oyuncuya bence. Arkada oynayan bek açısından düşününce hiç aklıma yatmıyor bu seçenek.
bence oraya morutan gelecek. 10 numarayı da o giyecekAraujo son anda yatmış.(galasevgisi)
Demek ki sağ kanat bütçemiz yüksek.
Kolpaci falan değil adam diyipte çıkmayan ne varmış çok merak ettim alioski Avrupa medyası da değil herkes geldi derken gelmeyecek dedi moreno öncelik fiyat düşmezse aanholt dedi hoca bile doğruladıGalasevgisi gelmiş tw ye bakim dedim
ulan bu kolpacıya nası inanıyolar ya halen morutan poker moker diyolar veiga soruyolar düşerlerse olur diyo önceki sorularında ise sağ kanat yakın ulan kaç tane kanat alıcaz be köfte şu kolpacınon aldığı etkileşime bak bide ya yazık günah