- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Ilgi var teklif yok daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diger konuları bilmem de futboldan anlamak konusunu çok abartmayalımOglum harbiden hayret ediyorum. Futboldan anlayan mi dersin, Baskanliktan anlayan mi dersin, simdide cok bilgi sahibiymis gibi zeminin son hali hakkinda yorum yapip elestirmeye calisiyorlar.Harbiden her konuda bilgisi oldugunu sanan insanlar var.Adam 1 sene Amotor futbol oynamis hayatini futbola adamis prof.Adama o futboldan anlamiyorki, diyebiliyor.Ulan sen ne anlarsin futboldan Amtorden bile futbolcu olamamissin gelmis adama futboldan anlamiyor yaziyorsun.
Falcao ve Feghouli asla gitmez. Sozlesmeleri bitecek ve oyle gidecekler. Kimsenin ilgilendiğini zannetmiyorum bunlarla.Falcao-Diagne bir şekilde gidecek ama diğer moruklar kalacak gibi
İnince kap geliyor geneldeTrtsporda bu aksam 22.30 Nelson gelecek diyorlar, halen KAP yok.
Trabzon Deli isminde birini aliyormus. Agaoglu napmaya calisiyor acaba yabanci siniri yok da bizim mi haberimiz yok?
Beyler zeminin son hali böyle olacak, en son hibrit uygulama yapıldığında ilk maçımız buydu ona göre hayal edin.
Diagne kulüp bulur gider, Falcao ile karşılıklı fesih yapabilirizFalcao ve Feghouli asla gitmez. Sozlesmeleri bitecek ve oyle gidecekler. Kimsenin ilgilendiğini zannetmiyorum bunlarla.
ulan muslera orada da angutça gol yemişsin hakem mabadından faul uydurmuş
Diagne kulup bulur rahatlikla dediğin gibi. De verilen bonservis bizi tatmin eder mi orada soru isaretleri var. Babel'i gondermek gibi bir istegimiz yok gibi gorunuyor, kadroda dusunuluyor. Bu sezonu tamamlayip sozlesmesi bitince gider.Diagne kulüp bulur gider, Falcao ile karşılıklı fesih yapabiliriz
Ama Feghouli falan sonuna kadar kalır bence.
Babel'de kararsızım ama o konuda hersey olabilir
diagne'yi gönderip halil'i alamazsak babel yedek forvet/kanat olarak işimize yarayabilir.Diagne kulüp bulur gider, Falcao ile karşılıklı fesih yapabiliriz
Ama Feghouli falan sonuna kadar kalır bence.
Babel'de kararsızım ama o konuda hersey olabilir
Diagne imza parası alabilmek için, bizden olabildiğince az bonservis bedeli ile transfer olmaya çalışacaktır. Sorunda bu gibi geliyor bana. Yoksa boşta kalacak bi performans sergilemedi.Diagne kulup bulur rahatlikla dediğin gibi. De verilen bonservis bizi tatmin eder mi orada soru isaretleri var. Babel'i gondermek gibi bir istegimiz yok gibi gorunuyor, kadroda dusunuluyor. Bu sezonu tamamlayip sozlesmesi bitince gider.
Diagne'yi 3.5m'e satacaz benceDiagne kulup bulur rahatlikla dediğin gibi. De verilen bonservis bizi tatmin eder mi orada soru isaretleri var. Babel'i gondermek gibi bir istegimiz yok gibi gorunuyor, kadroda dusunuluyor. Bu sezonu tamamlayip sozlesmesi bitince gider.