- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
evet bakalım hangi uyanık muhabir naingolan gsde diyecek bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bakalım hangi uyanık muhabir naingolan gsde diyecek bekliyoruz
Şimdi detaylı baktım da ben vücut çarptı diye faul çaldı sanmıştım.nası foğul değil ya
Feghouliye kalırsan sezon boyunca 1 dakika bile oynatmayacağım dersek gelecek transferini 1 sezon oynamamış oyuncu olarak yapmayı pek göze alamaz diye düşünüyorum.Diagne kulüp bulur gider, Falcao ile karşılıklı fesih yapabiliriz
Ama Feghouli falan sonuna kadar kalır bence.
Babel'de kararsızım ama o konuda hersey olabilir
Şimdi detaylı baktım da ben vücut çarptı diye faul çaldı sanmıştım.
Bizimki yine hatalı konum almış rakip güzel bir şekilde yükselmiş fakat musleranın eli kurtarmış adamın kafası geliyor o anda.
Az daha yükseğe zıplasa boru gibi gol yiyecekmişiz. Silahla vurulmuş gibi yere atlamış ama o gözümden kaçmadı değil![]()
Trafik kazasi gecirmis gunahi vardir yoktur insanin hersey basina gelebilirHarit katilmiş bi de üstüne. Böyle adamı takımda istemiyorum.
Nelson kesin gibi akşam 10.30 ta geliyormuş..
G.sevgisini takip eder misin bilmiyorum o da piyasaya dönüş yapmış oyun kurucu karakterli bir sağ kanat bakılıyor yazmış 4 ya da 5 transfer bekliyormuş..Harit önerilen isimlerden biriymiş harroui ve dieng icin ise yalan diyor morutan işi hala olabilirmiş vs..
Çok dişe dokunur birşey yok
Bonservis mi 1.5 anlamadımKafasi bozuk fakat uber yetenekli biri gelecekse, harit degil, ihattaren olmali. Menejeride raiola. Senelik 1.5m risk etmeye deger, oynarsa minimum 35e gider.
Keyifler nasıl ustadjohnson maçında da yaptı
güzel yedirior hakeme o da marcao da
Eşi kanseri yendi 1 yıl önceNainggolan'ın karısı kanserdi herhalde, Italya'dan dışarı çıkmak istemiyorlardı sebebi buydu doğru hatırlıyorsam. Yine kalırlar orda
*oyuncunun tercihi cagliari'ymis zaten
o kelin bunu pek umursadigini düşünmüyorum yaFeghouliye kalırsan sezon boyunca 1 dakika bile oynatmayacağım dersek gelecek transferini 1 sezon oynamamış oyuncu olarak yapmayı pek göze alamaz diye düşünüyorum.
No lookçulara nazire yapıyor ordaPek kalecilikle alakasi yok gibi, yada kafasi baska yerde. Top nerde bu nereye bakiyor