Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet bakalım hangi uyanık muhabir naingolan gsde diyecek bekliyoruz

SJAVxQRM_400x400.jpg

nası foğul değil ya
Şimdi detaylı baktım da ben vücut çarptı diye faul çaldı sanmıştım.
Bizimki yine hatalı konum almış rakip güzel bir şekilde yükselmiş fakat musleranın eli kurtarmış adamın kafası geliyor o anda.
Az daha yükseğe zıplasa boru gibi gol yiyecekmişiz. Silahla vurulmuş gibi yere atlamış ama o gözümden kaçmadı değil :D

Kafasi bozuk fakat uber yetenekli biri gelecekse, harit degil, ihattaren olmali. Menejeride raiola. Senelik 1.5m risk etmeye deger, oynarsa minimum 35e gider.

Diagne kulüp bulur gider, Falcao ile karşılıklı fesih yapabiliriz

Ama Feghouli falan sonuna kadar kalır bence.

Babel'de kararsızım ama o konuda hersey olabilir
Feghouliye kalırsan sezon boyunca 1 dakika bile oynatmayacağım dersek gelecek transferini 1 sezon oynamamış oyuncu olarak yapmayı pek göze alamaz diye düşünüyorum.

Şimdi detaylı baktım da ben vücut çarptı diye faul çaldı sanmıştım.
Bizimki yine hatalı konum almış rakip güzel bir şekilde yükselmiş fakat musleranın eli kurtarmış adamın kafası geliyor o anda.
Az daha yükseğe zıplasa boru gibi gol yiyecekmişiz. Silahla vurulmuş gibi yere atlamış ama o gözümden kaçmadı değil :D

johnson maçında da yaptı
güzel yedirior hakeme o da marcao da

Nelson kesin gibi akşam 10.30 ta geliyormuş..
G.sevgisini takip eder misin bilmiyorum o da piyasaya dönüş yapmış oyun kurucu karakterli bir sağ kanat bakılıyor yazmış 4 ya da 5 transfer bekliyormuş..Harit önerilen isimlerden biriymiş harroui ve dieng icin ise yalan diyor morutan işi hala olabilirmiş vs..
Çok dişe dokunur birşey yok

Hesabına baktım. En son corona olduğunu yazmış 4 gün önce. Ben mi kör oldum yoksa?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt