Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.007
- 40.790
- 3.413
Kolpcan terziye inanmasamda paylasayim dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Seki de Bayhan'a hükümlü olduğu için kötü davranmıştı. Aynısı başına geldi. Bu konularda yorum yapmadan önce iki kere düşünmek icap eder. Her şey insanlar için..Trafik kazasi gecirmis gunahi vardir yoktur insanin hersey basina gelebilir
Olabilir ama Abraham 30 milyon civarı Roma'ya gidiyor.Jomnastikciler Batshuayi ide mi almislar,Twitter'da öyle konuşuluyor.
Bırakmasinlar zaten.Bizim ligde çok iş yapar bu adam.Olabilir ama Abraham 30 milyon civarı Roma'ya gidiyor.
Giroud zaten Milan'a gitti.
Sadece Lukaku ve Werner ile sezona başlamak gibi.
3. forvet olarak Batshuayi'i kadro tutarlar diye düşünüyorum.
Ghezzal bu sezon Lens Vol-2 olabilir.Bjk Bizim yaptigimiz hatayi yapiyorlar 30üstü futbolculara 3-4 senelik kontrat veriyorlar. Sonlari feghouli olur…olsun da
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolpcan terziye inanmasamda paylasayim dedim
@Burkay AltındallYok be kardeşim adam ağır vasıta gibi. İzleyen varsa özetlesin.
Kirmizi pigmente günes vurunca en gec 2-3 yil sonra yine pembe olur. Istedigin gibi boya. Pigmentin bozulmamasini istiyorsan kahverengine kacan bir kirmizi olmali. Güncel durumda koltuk boyalarini her 2-3 sene yenilemen gerekir.Bu iki ihtimal var.
Y.ler benden sorulur reisHer Y. içeren fotoğrafta yorumunuzu görüyorum