Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.213
- 5.709
- 1.983
Messıyle Ramos da takım arkadası oldu yıllarca rakıp oldular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırTop ziplamis mi
@Keramettin TANRIVERDİ biliyordu, yeşillendirir umarım.Rony Lopes'i hiç bilmiyorum. Tanıyan eden var mı? Şöyle güzel bi yazısı varsa paylaşın okuyalım.
7-8 milyona bitse istermiydin üstad?Rony Lopes için 10+ istiyorlar 1 ay önce yazmıştım yaş o iş.
Profil de "twitler ve yanıtlar" kısmı var oraya tıkla göreceksin ahbap.Hesabına baktım. En son corona olduğunu yazmış 4 gün önce. Ben mi kör oldum yoksa?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Messıyle Ramos da takım arkadası oldu yıllarca rakıp oldular
Bence de ama Becali profil resmindeki gibi kaldırmış bizi bekliyor. Çok sokmasa bari :red:Bence dönüp dolaşıp Morutan'ı alacağız.
Bahsetmiştim klasik pırpır kanat, stil olarak Ounas'a, Bernardo'ya benziyor tabii Bernardo gibi akıllı değil. Yetenek olarak potansiyeli bayağı yukarıda.@Keramettin TANRIVERDİ biliyordu, yeşillendirir umarım.
Tabii isterdim, Portekizli parlayamayan wonderkid o fiyatlara ideal olurdu da maaşı da yüksek bildiğim kadarıyla, o yüzden zor görüyorum.7-8 milyona bitse istermiydin üstad?
Bana da Muriç ya da Stanciu alınacak gibi geliyor. Hayırlısı neyse o olsun.Bence dönüp dolaşıp Morutan'ı alacağız.
suna bak psg de ıbrahımovıc varken bızde drogba vardı onlarda pastore varken bızde sneıjder vardı sımdı adamlar Messı yı aldı umarım basarısız olur

Muriç belki olur da, Stanciu'nun kanat ile bir alakası yok reis. Herif klasik #10. O yüzden sanmıyorum.Bana da Muriç ya da Stanciu alınacak gibi geliyor. Hayırlısı neyse o olsun.