Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ biliyordu, yeşillendirir umarım.
Bahsetmiştim klasik pırpır kanat, stil olarak Ounas'a, Bernardo'ya benziyor tabii Bernardo gibi akıllı değil. Yetenek olarak potansiyeli bayağı yukarıda.
7-8 milyona bitse istermiydin üstad?
Tabii isterdim, Portekizli parlayamayan wonderkid o fiyatlara ideal olurdu da maaşı da yüksek bildiğim kadarıyla, o yüzden zor görüyorum.

Enteresan hemserileri filistinliler,suriyeliler hatta yemenliler açlıktan ölürken, çoğu islam ülkesi duya bile muhtaçken adamlar milyar eurolar harciyorlar transfere

Rony Lopes kimdir?

28 Aralık 1994 doğumlu olan Brezilya asıllı Poretkizli sağ kanat Brezilya’nın Belem şehrinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine Benfica altyapısında süregelen Lopes’in yolu 2012’de İngiltere’ye düşer ve Manchester City’nin altyapısında futbolculuk hayatına devam eder. İlk olarak ustalaşmış ekibi kiralık gittiği 2014 senesinde Fransız ekibi Lille olmuştur. Bir yıl sonrasında City’ye geri dönen Lopes takımın gereksinimleri içinde görülmez ve Monaco’ya 4.5 milyon Euro bonservis ile aktarma oldu.

Fransa’da başarı göstermiş bir grafik yakalayan Portekizli futbolcu, Lille ve Monaco içinde git gelli bir 2 sürem yaşadı. Peşinden İspanya La Liga takımlarından Sevilla’ya 2019 senesinde 25 milyon Euro bonservis karşılığında aktarma oldu.

Sevilla Rony Lopes'e 25 milyon euro falan vermedi. Bunu daha önce de yazdım hala aynı teraneyi paylaşıyorsunuz.

Ben Yedderle Lopes takas edildi, Lopes + 15 m euroya alındı Yedder, FFP ayağına rakamlar o şekilde servis edildi.

25 rakamına aldanmayın kısacası.

Cancelo için 68 yazar ama o rakam 40 normalde mesela, Andre Silva 3 m euro yazar ama Rebicle takas edilmiştir. Rakamlar TM'de gördüğünüzden ibaret değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt