Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi basliginda da nacizane degindigim gibi;
*ozellikle uefa da ilerledikleri sezon, dunya futbolunda en cok dakika sahada kalan iki oyuncudan biri idi, digeri manulu maguire. kendisi 60 veya 61 mac sayisi hafizam yaniltmiyorsa.

ps;

hayirlisi ile istanbula insin, florya da ilk idman vidyosunda gormeyi sabirsizlikla bekliyorum.

transfer umarim buradan donmez.

*scout bolumumuzde *victor basligi ugurlu gelen @Kağan Koç 'a da slmlar .
Nelsson'un geleceği içime doğmuştu ya ilk haberleri geçtiğinde, başarılı olacağına inanıyorum ben aksi durum ihtimal dahilinde bile değil bence

Geliyor mu, gelmiyor mu papatya falı bakmamak için.
papatya falı bakacaksak gelmesin renktaş
bizim takımın sorunu
transfer yda futbolcu değil
3 senedir kimler geldi kimler geçti
futbolda bir gram ilerleme varmı hep geriye gidiş

artık SİNİYOR TERİM 'in gitmesi lazım
yeter artık

St johnstone toplam takım değeri 9 milyon euroymuş biz feguli falcao ikilisine 10 milyon hatta fazlasını veriyoruz

Bu takım bizi elerse transfer diyenin ağzının üstüne kürekle vuracaksın

Sabun 7 milyon euro+bonuslar demisti, Danimarkali gazeteciler bonusu de ekleyerek 8 milyon euro yaziyor bence. Sabun Nelsson’un sozlesme sartlarini ve gelis saatini ilk olarak yazdigi icin buyuk ihtimal Nelsson’un menajerinden bilgileri aliyor diye dusunuyorum. Yillik maasina kadar yazdi.

Sabun 7 milyon euro+bonuslar demisti, Danimarkali gazeteciler bonusu de ekleyerek 8 milyon euro yaziyor bence. Sabun Nelsson’un sozlesme sartlarini ve gelis saatini ilk yazdigi icin buyuk ihtimal Nelsson’un menajerinden bilgileri aliyor diye dusunuyorum. Yillik maasina kadar yazdi.
Sabun yıllık maaşına 1.2 milyon € mu demişti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt